Advies

van idee tot uitvoering

Een perfecte horecakeuken maken, vraagt om creativiteit, ervaring, vakkennis, technisch inzicht, kennis van de markt en oog voor detail. Maar vooral om zich kunnen inleven in hoe professionals hun keuken gebruiken. Daarom is uw keuken bij Kitchen Create in goede handen. Onze experts hebben in 30 jaar ruime ervaring opgedaan in honderden projecten.

Een efficiënte professionele keuken ontwerpen kan niet zonder uw inbreng. U wilt de oplossing die het best past bij wat u nodig heeft om uw gasten het allerbeste te serveren, een oplossing die natuurlijk ook bij uw budget moet passen. We luisteren daarom aandachtig naar u, zodat we al uw ideeën, eisen en wensen in een ontwerp kunnen verwerken. En we u zo goed mogelijk kunnen adviseren over de mogelijkheden. Met elkaar komen wij zo tot het beste eindresultaat.

 Voor het beste eindresultaat is niet alleen een goed ontwerp nodig, maar natuurlijk ook een volmaakte uitvoering. Daarom krijgt van ons een vaste projectbegeleider toegewezen die alles voor u regelt. Hij houdt de planning en coördinatie in de gaten, en overlegt bij grotere projecten zo nodig met de architect, constructeur, monteur enzovoort. Ook praat hij mee als er een draaiboek wordt gemaakt. En hij neemt pas afscheid van u als de keuken operationeel is en u tevreden bent. Of dat goed werkt?

Contact opnemen met een van onze experts?

verkoop

gunstige prijzen en voorwaarden

Bij Kitchen Create vindt u ruim honderd bekende merken op het gebied van grootkeukenapparatuur. Die apparatuur bestellen wij rechtstreeks bij de fabriek, dus er zijn geen tussenschakels. En doordat Kitchen Create mede-eigenaar is van Pentagast – dat is de grootste inkoopvereniging van Europa – bieden we altijd scherpe prijzen. De voordelen op een rijtje:

Zie hier onze verschillende merken

Bel ons op 088-203 8000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl.

service

dag en nacht, het hele jaar door

Een professionele keuken wordt intensief gebruikt, waardoor er weleens een storing kan optreden. Ook dan staat Kitchen Create voor je klaar. Wij onderscheiden ons met onze uitstekende service: 24/7, 365 dagen per jaar (en 366 in een schrikkeljaar) staan onze ervaren monteurs klaar om storingen op te lossen in grootkeukenapparatuur. Storingen oplossen is een vak apart, een vak dat bovendien voortdurend in beweging is. Daarom scholen de monteurs van Kitchen Create zich regelmatig bij op de fabriek, zodat hun kennis altijd up-to-date is.

Wilt u het nog professioneler aanpakken? Sluit dan een onderhoudscontract af. Daarmee voorkomt u storingen en vermijdt u onkosten. Met een onderhoudscontract controleren wij de keuken- en koelapparatuur regelmatig, zodat de apparaten goed blijven werken. En zodat de keuken een veilige, hygiënische plek blijft om in te werken.

Meer weten over onze service of onderhoudscontracten? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Bel ons op 088-203 8000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl

plaatsing

Grootkeuken van Kitchen Create

Heeft u een grootkeuken bij Kitchen Create aangeschaft? Dan helpen we u graag om die te plaatsen. Sommige producten kunt u eenvoudig zelf installeren, maar voor andere is een specialist nodig. Kitchen Create geeft bovendien uitleg aan de mensen die ermee gaan werken. Zo geven we kookworkshops, zodat zij bekend raken met de nieuwe apparatuur.

Bel ons op 088-203 8000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl