Horeca

who is every chef's mate?
De keuken die écht voor u werkt.

Wij weten wat u nodig heeft om uw gasten het beste te serveren. En hoe u dat zo efficiënt mogelijk doet. Het leveren van de ideale keuken is vakwerk. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert de keuken- en koelapparatuur die u het werk gemakkelijk maakt. Zodat u zich helemaal kunt richten op uw passie.

Een keuken voor elk horecabedrijf

De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme. Kitchen Create maakt van elke ruimte de perfecte horecakeuken, of die nu klein is of groot. Daarbij staat uw manier van werken voorop: we richten uw keuken zo in, dat u kunt excelleren en tegelijk voldoet aan alle hygiëne-eisen. We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat u van uw keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. Een feilloze routing in een perfecte keuken passend bij uw horecabedrijf, culinaire stijl en ambities. Dat is wat wij voor u kunnen betekenen.

KC klokt nooit uit: 24/7 service.

Een keuken die niet werkt is een show-stopper. We laten je dan ook niet in de steek als een apparaat het een keer niet doet. Wij hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Ons mag je gerust wakker bellen. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom kan je bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Afgestemd op jouw gebruik, en gericht op meer rendement.

onderwijs

SCHOOLKEUKENS VOOR OPLEIDING EN KANTINE
De ideale leeromgeving

U bent niet van de ene op de andere dag kok: het is een ambacht dat u moet leren. Dat doet u op school en in de praktijk. Kitchen Create levert opleidingskeukens voor het onderwijs. En voor de schoolkantine hebben we natuurlijk ook de perfecte keuken. Onze opleidingskeukens worden op maat gemaakt voor de beschikbare ruimte. Hierdoor blijft er voor de docent een goed overzicht in het lokaal. De keuken moet een basis bieden voor de toekomstige chef-koks, zodat zij in een veilige omgeving kennis kunnen opdoen.

De schoolkantine

Onderwijsinstellingen zijn in een race om de student verwikkeld, daarom doen scholen extra hun best om het de student naar de zin te maken. Bijvoorbeeld met een plek waar studenten elkaar kunnen ontmoeten om samen gezellig te eten en te drinken. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert professionele keukens voor schoolkantines en bedrijfsrestaurants. De kantinekeuken voldoet vanzelfsprekend aan de eisen voor hygiëne, veiligheid en functionaliteit. En natuurlijk aan uw wensen, of die van de school of cateraar.

maritiem

jachten, zeilschepen, cruiseschepen

elk schip stelt specifieke eisen aan de keuken. Kitchen Create is pro in tetris en lost elke puzzel op. We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat u van uw keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert kombuiskeukens die precies passen en waarin het prettig werken is – of u nu voor 4 of 400 gasten een maaltijd moet bereiden.

Constant functioneren van groot belang

Vertrouwen in de keuken is wel erg belangrijk in de maritieme sector. In de keuken moeten veel  maaltijden worden bereid in shifts verspreid over de dag. Het kan dan ook niet zo zijn dat apparatuur niet werkt. Een keuken waarop u kunt vertrouwen is daarom van groot belang. Niet alleen op grote schepen maar ook in de kleinere kombuis moet de keuken constant goed functioneren.

Voor elk schip de perfecte keuken

Kitchen Create ontwerpt, levert en plaatst keukens met innovatieve keukenapparatuur en koelingen op schepen. Of het nu gaat om kleine of om grote kombuizen: samen met u ontwerpen we de keuken die perfect past bij u en uw schip.

zorg & instellingen

De ideale keuken voor de zorginstelling

Voor patiënten en bewoners van zorginstellingen is een goede maaltijd erg belangrijk. Het is een speciaal moment voor hen en het is daarom ook van groot belang dat de maaltijd kwalitatief goed is. Om dit te kunnen realiseren is een efficiënte keuken een must have. Kitchen Create ontwerpt, levert en plaatst keukens die tot in de puntjes aan alle eisen voldoen die voor zorginstellingen gelden. En waarin u prettig werkt.

Veilig en smakelijk voedsel

Kitchen Create weet wat er nodig is voor een zorginstellingskeuken. In onze keuken kunt u maaltijden bereiden voor grote groepen patiënten of bewoners; maaltijden die veilig én smakelijk zijn. Daarnaast kunnen we met een onderhoudscontract uw keuken- en koelapparatuur regelmatig controleren, zodat ze blijven werken volgens de strengste voedselveiligheidseisen.

Keukens die aan de strengste eisen voldoen

Naast alle eisen die keukens stellen om er goed en prettig in te kunnen werken, gelden voor zorginstellingskeukens specifieke criteria. Omdat u kookt voor een kwetsbare groep, zijn de hygiëne-eisen bijvoorbeeld extra streng. De zorginstellingskeukens die Kitchen Create ontwerpt en installeert, voldoen aan het HACCP-systeem voor voedselveiligheid. Regelmatig onderhoud van de keuken hoort hier ook bij.

Service bij Kitchen Create betekent:

Meer weten over onze service?

088-203 8000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl.