complete oplossing voor iedere keuken

Wij doen iets alleen goed, en anders liever niet

Wij begrijpen dat u een beslissing wilt maken op basis van kwaliteit en eerlijke prijzen. Een investering in uw keuken gaat niet over apparatuur en RVS, maar om resultaat, werkvreugde van uw team en tevreden gasten. Om te zorgen dat u uw kostbare uren goed investeert om de beste keuken voor een eerlijke prijs te kunnen realiseren, doen wij het anders dan anderen.

Specialist in horeca keukens

We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat u van uw keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme.

KITCHEN CREATE LAAT JOU EXCELLEREN

Wij gaan verder dan het plaatsen van innovatief keukenapparatuur. Jij wil als professional gerechten neerzetten om trots op te zijn, waarmee je gasten verrast. We willen jou laten winnen in uw passie.

KITCHEN CREATE KOMT ALTIJD MET HET BESTE IDEE

We nemen geen blad voor de mond. Je krijgt altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies. Soms zelf ongevraagd. Als iets beter kan, zullen wij het zeggen.

KITCHEN CREATE STAAT VOOR ZORGELOOS

Of het nu gaat om de perfecte plaatsing, storingsdienst, onderhoud of maatwerkoplossingen. Pas als je tevreden bent, gaan wij naar huis. We staan altijd voor je klaar.

KITCHEN CREATE ZORGT VOOR DE KEUKEN DIE VOOR JE WERKT

We gaan samen op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op jouw behoeften. We verkopen je geen apparatuur die je niet nodig hebt.

KITCHEN CREATE KLOKT NOOIT UIT

Een keuken die niet werkt is een show-stopper. We laten je dan ook niet in de steek als een apparaat het een keer niet doet. Wij hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Ons mag je gerust wakker bellen.

KITCHEN CREATE DOET NIET AAN KLEINE LETTERTJES.

Bij ons weet je exact waarvoor je betaalt. We sommen alle kosten voor ontwerp, productie en plaatsing op in een eerlijke en gedetailleerde prijsopgave. Wij zijn geen platte RVS en apparatuur verkopers.

Terugbelverzoek
indienen

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passende keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug!

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug

KITCHEN CREATE VERWIJDERT SCHAKELS EN GEEFT JOU DE WINST

We importeren zoveel mogelijk gerenommeerde merken rechtstreeks bij de bron, zo vanuit de fabriek naar jouw keuken. Onze vernieuwde visie combineren we met vakmanschap en ervaring, hierdoor kunnen we jou voordeel geven. Wie goed doet, goed ontmoet.

Een greep uit onze merken

Wat kost een horecakeuken?

Of je nu gaat verbouwen, of opnieuw gaat inrichten, de aanschaf van een horecakeuken is een hele stap.

Wij zien natuurlijk veel keukens van binnen en ontwerpen en bouwen dagelijks keukens voor de horeca. Niet zomaar een keuken, maar de keuken die écht voor je werkt.

De tips en kennis delen we graag – je bent bij ons aan het goede adres.

Download onze whitepaper

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

uitgelichte projecten

DE HOOFDWACHT GORINCHEM EEN GROOTS PLAN

De Hoofdwacht in Gorinchem is een begrip in de regio. Al ruim 16 jaar is het de plek om elkaar te ontmoeten en te genieten van lunch, diner, een borrel of high tea. De verbouwing in 2019 werd groots aangepakt. De eigenaren wisten erg goed wat ze wilden, en wij mochten de maatwerk keuken en bar realiseren.

Lees verder »