Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

TER MARSCH AMSTERDAM

In opdracht van Ter Marsch & Co realiseerde Kitchen Create twee keukens in het vernieuwde pand aan de Bloemenmarkt in Amsterdam. Een megaklus met uitdagingen, maar het resultaat mag er zijn. Dat vindt ook eigenaar Olaf Oldenburg, die blij is met de snelle service, complete uitrusting en naadloze afwerking. ‘Met deze keuken kunnen we 25 jaar vooruit.”

De wensen waren:

WILT U OOK ZO EEN MOOIE KITCHEN CREATE KEUKEN? WE GAAN GRAAG MET U OM DE TAFEL OM UW PLANNEN DOOR TE NEMEN.

ZO COMPLEET MOGELIJK

De eigenaren hadden een precies wensenlijstje; en ondanks de ruimte van de bestaande keuken werd gehalveerd blijft er niets te wensen over. Blast chillers, Big Green Eggs, een kookketel, combisteamer en vacuümeermachine: Ter Marsch & Co is helemaal uitgerust.

Ook werd er veel waarde gehecht aan HACCP. Eerder hadden ze een keuken met losse units, waar toch veel vet en vuil tussen gaat zitten. De beide keukens zijn daarom naadloos afgewerkt: zo houd je de keuken makkelijker schoon en gaat hij langer mee.

LOGISTIEKE UITDAGING

Alle apparatuur voor boven moest via het raam naar binnen. Vanaf de drukke Bloemenmarkt, waar dagelijks honderden mensen lopen. Dat was echt een kwestie van passen en meten, maar wij kwamen met een maatwerk plan, en alles kwam uiteindelijk via het raam naar binnen.

OOK ZO’N KEUKEN DIE ÉCHT VOOR JE WERKT?

Neem contact op en we vertellen graag over de mogelijkheden!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!