Steamers en Ovens

Kitchen Create  heeft professionele steamers, ovens en magnetrons apparatuur voor de horeca.

De apparatuur die hiervoor nodig heeft vindt u in deze categorie. Het gaat hier om apparaten zoals combisteamers, ovens, convectieovens, magnetrons en slow cookers.  In deze categorie vindt u allerlei verschillende ovens voor professioneel gebruik. Het zijn ovens voor allerlei verschillende toepassingen en van elke soort hebben wij verschillende maten in het assortiment.

Kitchen Create heeft ovens voor diverse toepassingen, want de ene oven is de andere niet. De standaard oven is de heteluchtoven. Deze kan voor duizenden voedselbereidingen worden gebruikt en maakt dan ook deel uit van vrijwel iedere horecakeuken. Combisteamers zijn ovens die naast een hete luchtcirculatie ook  een stoomsysteem aan hebben waardoor je met deze apparaten zowel kan bakken als stomen. Wij hebben al deze professionele horeca-apparatuur voor de steamers en de ovens overzichtelijk ingedeeld. Op deze manier kunt u snel bij het apparaat van uw keuze komen.

Steamers en ovens kopen bij Kitchen Create.

Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.