kitchen create

is every chef's mate

Onze crew ademt service. Wij delen uw vreugde en pijn met het doel elkaar te laten winnen. Service, Rendement & Altijd zit in ons DNA.

KITCHEN CREATE LAAT U EXCELLEREN
Wij gaan verder dan het plaatsen van innovatief keukenapparatuur. U wilt als professional gerechten neerzetten om trots op te zijn, waarmee u uw gasten verrast. We willen u laten winnen in uw passie.

KITCHEN CREATE KOMT ALTIJD MET HET BESTE IDEE.
We nemen geen blad voor de mond. U krijgt altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies. Soms zelf ongevraagd. Als iets beter kan, zullen wij het zeggen.

KITCHEN CREATE KLOKT NOOIT UIT.
Een keuken die niet werkt is een show-stopper. We laten u dan ook niet in de steek als een apparaat het een keer niet doet. Wij hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Ons mag u gerust wakker bellen.

KITCHEN CREATE KENT UW PIJN.
Geen mooie verhalen, maar de rauwe werkelijkheid. Als u de gerechten niet kan doorgeven, zijn wij ook over de zeik en kan u ons bereiken voor een oplossing. Wij zijn lid van uw crew.

KITCHEN CREATE DOET NIET AAN KLEINE LETTERTJES.
Bij ons weet u exact waarvoor u betaalt. We sommen alle kosten voor ontwerp, productie en plaatsing op in een eerlijke en gedetailleerde prijsopgave. Wij zijn geen platte RVS en apparatuur verkopers.

KITCHEN CREATE STAAT VOOR ZORGELOOS.
Of het nu gaat om de perfecte plaatsing, storingsdienst, onderhoud of maatwerkoplossingen. Pas als u tevreden bent, gaan wij naar huis. We staan altijd voor u klaar.

KITCHEN CREATE ZORGT VOOR DE KEUKEN DIE VOOR U WERKT.
We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften. We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

KITCHEN CREATE VERWIJDERT SCHAKELS EN GEEFT U DE WINST.
We hebben bewust geen dure showrooms. Onze vernieuwde visie combineren we met vakmanschap en ervaring, hierdoor kunnen we u voordeel geven. Wie goed doet, goed ontmoet.

KITCHEN CREATE HOUDT UW KEUKEN IN TOPCONDITIE.
We stemmen het onderhoud af zodat u bedrijfszeker het maximale rendement krijgt. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, ons team staat 24/7 voor uw klaar. Dat bedoelen we met ‘een keuken die voor je werkt’.

waar we niet

in geloven