WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Maritiem

Jachten, zeilschepen, cruiseschepen - elk schip stelt specifieke eisen aan de keuken. Kitchen Create is pro in tetris en lost elke puzzel op. We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat u van uw keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert kombuiskeukens die precies passen en waarin het prettig werken is - of u nu voor 4 of 400 gasten een maaltijd moet bereiden.

Constant functioneren van groot belang

Vertrouwen in de keuken is wel erg belangrijk in de maritieme sector. In de keuken moeten veel  maaltijden worden bereid in shifts verspreid over de dag. Het kan dan ook niet zo zijn dat apparatuur niet werkt. Een keuken waarop u kunt vertrouwen is daarom van groot belang. Niet alleen op grote schepen maar ook in de kleinere kombuis moet de keuken constant goed functioneren.

Voor elk schip de perfecte keuken

Kitchen Create ontwerpt, levert en plaatst keukens met innovatieve keukenapparatuur en koelingen op schepen. Of het nu gaat om kleine of om grote kombuizen: samen met u ontwerpen we de keuken die perfect past bij u en uw schip.

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op