Keukentrends uit Chicago

Vanuit meer dan 100 landen verzamelen de fabrikanten van grootkeukens en horecaproducten zich jaarlijks in Chicago. Kitchen Create is erbij in 2022, en Dave heeft zijn zinnen gezet op nieuwe innovaties. Zijn doel? Mooie keukens kunnen bouwen voor jou, en slimme oplossingen meenemen naar Nederland die een oplossing kunnen bieden aan het personeelstekort.

In deze blog delen we, als eerste met jou, de trends uit Chicago!

In deze blog: 

Vaatwassen: van hoe werkt een AUPA tot een bekerreiniger.
Vector ovens: de nieuwe Vector oven (met stoom!) van Alto Shaam
IJsblokjes: zo groot (en rond) heb je ze nog nooit gezien.
Robotisering: een robot die friet bakt, of zelfs een complete pizza maakt.

Vaatwassen

Dave kwam een bekerreiniger tegen, heb je dat wel eens gezien? Welke toepassing zie jij hiervoor in jouw zaak of in Nederland?

En als je altijd al benieuwd bent geweest hoe het permanent-clean systeem werkt in de AUPA vaatwasser van Hobart? Je ziet het in deze video!

Wil je meer weten over de Hobart vaatwassers die wij aanbieden? Onze keukenexperts vertellen je graag meer. Ook in een interessante lease-constructie zijn deze vaatwassers (waaronder de AUPA) beschikbaar.

Stuur ons even een mailtje (info@kitchencreate.nl) of bel ons gelijk op: 088-203 8000.

Dit apparaat reinigt je bekers automatisch

Zo werkt de AUPA van Hobart

De nieuwe vector oven van Alto Shaam

Zo werkt de Vector oven van binnen

De nieuwe Vector oven

We gaan hem snel naar Nederland halen, want we hebben de eerste vragen er al over gehad.

De nieuwe vector oven is nog beter dan hij al was:

  • Met stoom
  • Met automatische reiniging

In de video’s zie je de nieuwste oven van Alto Shaam, en hoe de afzonderlijke niveaus werken.

Kom je naar de demonstratie als we hem in Nederland hebben? Meld je alvast aan door een mailtje (info@kitchencreate.nl) of een WhatsAppje te sturen (088-2038000).

Cocktail ijsblokjes

Deze trend hebben we gespot bij Hoshizaki. Deze mega grote ijsblokjes zijn geweldig voor bijvoorbeeld in een cocktail. Vierkant, of rond: ze zijn hoe dan ook een eyecatcher!

Hoe zou jij deze in kunnen zetten?

Hoshizaki

De robotisering in de horeca

Met het personeelstekort als een van de grootste uitdagingen in de horeca, zien we op de beurs in Chicago vooral veel innovaties als het neerkomt op robots.

Zo hebben we een robot gespot die het volledige proces van friet bakken kan overnemen.

En een robot die pizza’s voorziet van beleg én in de oven stopt.

Of het allemaal in deze staat al de snelheid heeft die we nodig hebben, dat weten we niet. Maar we denken dat we dit soort ontwikkelingen niet meer kunnen negeren, als het neerkomt op het bouwen van een slimme, toekomstbestendige, keuken. Als het taken zijn die je personeelsinzet scheelt, waardoor je jouw personeel juist kunt inzetten waar het extra kwaliteit toevoegt – waarom niet?

Hoe kijk jij tegen deze ontwikkelingen aan?

Benieuwd welke oplossingen geschikt zijn voor jouw keuken?

Onze keukenexperts komen graag met je in contact. We kijken dan samen naar jouw huidige situatie & uitdagingen. Van routing tot aan apparatuur dat werk uit handen kan nemen voor je. Laat hieronder je gegevens achter!

Vrijblijvend advies?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passende keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenspecialisten. 

Wij verwelkomen u graag.

Wij bellen U!