Waterbehandeling

In sommige gebieden heeft men hard water en in andere gebieden zacht water. Nu zijn er natuurlijk een heleboel gradaties, lopend van helemaal zacht water  tot een beetje hard water tot heel hard water. Voor u als horecaondernemer is het belangrijk dat u weet wat de hardheid van het water is want dan kunt u maatregelen nemen om het harde water te veranderen in zacht water. Daarvoor gebruikt men waterontharders en Kitchen Create heeft een aantal professionele waterontharders in het assortiment.

Zacht en hard water.

Zacht en hard water, deze benaming is er eentje die wel wat aangeeft maar niet de kern van de zaak beschrijft. Men zou het beter respectievelijk kalkarm en kalkrijk water kunnen noemen, want het gaat om het gehalte aan kalk. Wordt kalkrijk water verwarmd, of als het opdroogt, dan laat het een laagje kalk achter op voorwerpen en oppervlakken. Zulke kalkvlekken heeft u liever niet op bestek en oppervlakken gemaakt van RVS. Vooral voor verwarmingselementen van apparaten die water verwarmen is hard water een probleem, omdat er dus na enige tijd een laag kalksteen op het oppervlakte wordt afgezet. Is de laag kalksteen dik dan is de warmteoverdracht niet meer zo goed en verbruikt u de stroom dus niet efficiënt. Een dikke kalklaag kan het verwarmingselement ook beschadigen en dus leiden tot een noodzakelijke vervanging.

Onze waterontharders.

Heeft u hard water en apparaten die water verwarmen, zoals vaatwassers en combisteamers, en wilt u niet teveel tijd verliezen aan het poleren van bestek of de kalkaanslag van kranen en pannen verwijderen, dan is het raadzaam om een waterontharder te plaatsen in de aanvoerende waterleiding. Kitchen Create heeft verschillende modellen waterontharders voor verschillende volumes. Het ontkalken gebeurt met een zgn. ionen uitwisselaar welke de bestanddelen uit het water haalt en daar andere niet schadelijk materialen voor in de plaats afgeeft aan het water. Heeft u een goed idee van de hoeveelheid zacht water dat u nodig heeft op welke plek in de keuken, dan is het verder een kwestie van de juiste waterontharder uitzoeken in onze webwinkel. Onze winkel is 24 uur per dag geopend dus u bent bij ons op elk tijdstip welkom.

Waterbehandeling kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken van Lubron en Brita.

Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.