Vaatwassers

Kitchen Create  heeft professionele vaatwassers voor de horeca.

De apparatuur die hiervoor nodig heeft vindt u in deze categorie. Het gaat hier om apparaten zoals voorladers, vaatwasmachines, doorschuifvaatwassers met of zonder waterontharders en glazenspoelers. In deze categorie vindt u allerlei verschillende vaatwassers voor professioneel gebruik.

De borden, schalen en pannen moeten na een succesvolle avond met een vol restaurant ook weer schoon  gemaakt worden. Na afloop met de hand afwassen is veel werk, en daar heb je vast geen zin in na een avond hard werken. Kies daarom voor een professionele vaatwasser. Het verschil tussen een vaatwasser voor in een horeca keuken en een consumenten vaatwasser zit hem onder meer in de capaciteit. Professionele vaatwassers zijn ontzettend snel, al na een paar minuten kun je er de vaat schoon uithalen. Je bespaart hiermee tijd en een hele hoop moeite, waardoor je je beter kunt richten op de kwaliteit van de gerechten die je serveert. Een goede glazenspoeler is ook een aanrader. Het poleren van glazen is een tijdrovend klusje. Een glazenspoeler neemt deze taak over en binnen een mum van tijd blinken de glazen als nooit tevoren

Vaatwassers en glazenspoelers kopen bij Kitchen Create.

Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.