Kookapparatuur

Hier staan niet de ovens en combisteamers, want die hebben een eigen categorie. Het gaat hier om apparaten zoals fornuizen, kookunits, bak- en grillplaten, braadsledes, kookketels, friteuses en pastacookers. Dit zijn vaak de motoren in de horecakeuken en daarom stellen we daar natuurlijk strenge eisen aan en hebben wij een groot assortiment van deze apparatuur voor onze klanten geselecteerd.

Er is een groot verschil tussen kook- en bakapparatuur voor professioneel gebruik en voor thuisgebruik. In de horeca moet zo’n apparaat non stop gebruikt kunnen worden en altijd optimale prestaties leveren. Erg belangrijk is ook dat de apparatuur om te koken en te bakken gemakkelijk en goed kan worden schoongemaakt. Al onze apparatuur voldoet hieraan en wij hebben al deze professionele horeca-apparatuur om te bakken, te grillen, te braden, te frituren en te koken overzichtelijk ingedeeld. Op deze manier kunt u snel bij het apparaat van uw keuze komen.

Kookapparatuur kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken van Alto-Shaam, Berner, Jemi, MKN en Sammic SmartVide.
Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.