WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Doelgroep

Horeca

 

De horecakeuken die voor jou gemaakt is

Een professionele keuken inrichten is vakwerk - ons werk. Wij weten wat je nodig hebt om je gasten het beste te serveren. En hoe je dat zo efficiënt mogelijk doet. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert de keuken- en koelapparatuur die jou het werk makkelijk maakt. Zodat jij je helemaal kunt richten op jouw passie.

 

Een keuken voor elk horecabedrijf

Kitchen Create maakt van elke ruimte de perfecte horecakeuken, of die nu klein is of groot. Daarbij staat jouw manier van werken voorop: we richten je keuken zo in, dat jij kunt excelleren en tegelijk voldoet aan alle hygiëne-eisen. Een keuken ontwerpen we daarom samen met jou. Jij bepaalt wat je wilt, en wij vertalen jouw wensen in een efficiënte keuken die perfect past bij jou en je horecaonderneming.

 

Kitchen Create ontwerpt, levert en plaatst een professionele keuken die naadloos past in de ruimte die je ervoor hebt, en bij het doel dat je ermee wilt bereiken. De keuken- en koelapparatuur zijn geoptimaliseerd voor het werkproces, zodat alle personeelsleden kunnen uitblinken in wat ze doen. Een feilloze routing in een perfecte keuken voor elk horecabedrijf en elke culinaire stijl. Dat is wat wij voor je kunnen betekenen.

 

De tijd staat niet stil

Dat de tijd niet stilstaat, weet jij als geen ander: de keuken is een hectische plek om in te werken. Maar ook een dynamische plek. Wat vandaag favoriet is bij je gasten, kan morgen achterhaald zijn. Je moet daarom met de tijd meegaan en nieuwe concepten ontwikkelen. Kitchen Create denkt met je mee om een praktische invulling te geven aan jouw creativiteit. Met een doelmatig ontwerp en een optimale routing van elke horecakeuken.

 

Je keuken onderhouden

Een professionele keuken wordt intensief gebruikt. Daarom moet een horecakeuken niet alleen vakkundig geplaatst worden, maar ook vakkundig onderhouden. Ook daarvoor is Kitchen Create je vriend in de keuken. Met een onderhoudscontract controleren wij de keuken- en koelapparatuur regelmatig, zodat ze goed blijven werken. En zodat de keuken een veilige, hygiënische plek blijft om in te werken.

Wilt u
dat wij contact met u opnemen?

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op