WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Doelgroep

Horeca

 

De horecakeuken die voor u gemaakt is

Een professionele keuken inrichten is vakwerk - ons werk. Wij weten wat u nodig heeft om uw gasten het beste te serveren. En hoe u dat zo efficiënt mogelijk doet. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert de keuken- en koelapparatuur die uw het werk makkelijk maakt. Zodat u zich helemaal kunt richten op uw passie.

 

Een keuken voor elk horecabedrijf

Kitchen Create maakt van elke ruimte de perfecte horecakeuken, of die nu klein is of groot. Daarbij staat uw manier van werken voorop: we richten uw keuken zo in, dat u kunt excelleren en tegelijk voldoet aan alle hygiëne-eisen. Een keuken ontwerpen we daarom samen met u. U bepaalt wat u wilt, en wij vertalen uw wensen in een efficiënte keuken die perfect past bij u en uw horecaonderneming.

 

Kitchen Create ontwerpt, levert en plaatst een professionele keuken die naadloos past in de ruimte die u ervoor heeft, en bij het doel dat u ermee wilt bereiken. De keuken- en koelapparatuur zijn geoptimaliseerd voor het werkproces, zodat alle personeelsleden kunnen uitblinken in wat ze doen. Een feilloze routing in een perfecte keuken voor elk horecabedrijf en elke culinaire stijl. Dat is wat wij voor u kunnen betekenen.

 

De tijd staat niet stil

Dat de tijd niet stilstaat, weet u als geen ander: de keuken is een hectische plek om in te werken. Maar ook een dynamische plek. Wat vandaag favoriet is bij uw gasten, kan morgen achterhaald zijn. U moet daarom met de tijd meegaan en nieuwe concepten ontwikkelen. Kitchen Create denkt met u mee om een praktische invulling te geven aan uw creativiteit. Met een doelmatig ontwerp en een optimale routing van elke horecakeuken.

 

Je keuken onderhouden

Een professionele keuken wordt intensief gebruikt. Daarom moet een horecakeuken niet alleen vakkundig geplaatst worden, maar ook vakkundig onderhouden. Ook daarvoor is Kitchen Create uw vriend in de keuken. Met een onderhoudscontract controleren wij de keuken- en koelapparatuur regelmatig, zodat ze goed blijven werken. En zodat de keuken een veilige, hygiënische plek blijft om in te werken.

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op