Hoe kies ik de beste vaatwasser voor mijn horecazaak?

Professionele vaatwassers zijn stuk voor stuk ontworpen om uw horecazaak te voorzien in een oplossing – of u nu een kleine food-uitgifte hebt of een restaurant met een hoog volume. In deze blog kunt u verschillende maten en types vaatwassers naast elkaar zien, zodat u de vaatwasser kunt kiezen die past bij uw behoefte.

Verschillende soorten vaatwassers

Voorlader

Een voorlader is een compacte vaatwasser, waar tot 35 korven per uur in kunnen.

  • Het watergebruik ligt gemiddeld tussen de 1,7 – 7,6 liter water per wasbeurt
  • Veel gebruikt in kleinere horecagelegenheden en cafés
  • Je kunt de vaatwasser uitvoeren met een geïntegreerde waterontharder of een externe waterontharder

Doorschuifvaatwasser

Een doorschuiver wordt vaak geplaatst in combinatie met een aanvoer- en of afvoer tafel.

  • Een capaciteit tot 175 korven per uur
  • Watergebruik ligt op 2,7 tot 10,8 liter per wasbeurt
  • Zeer geschikt voor locaties met een gemiddeld volume
  • Je kunt de vaatwasser uitvoeren met een geïntegreerde waterontharder of een externe waterontharder

Glazenspoelmachine

  • Het watergebruik ligt gemiddeld tussen de 2 – 2,5 liter water per wasbeurt
  • Veel gebruikt in bar opstelling
  • De glazenspoelmachine kan uitgevoerd worden met een Osmose filter, dit scheelt poleren

Rekken transportband machine

Een transportband vaatwasser trekt de rekken door de machine heen. Hierdoor is er een heel hoge capaciteit.

  • Tot 700 korven per uur
  • Met 1 of 2 tanks wordt er meer volume mogelijk
  • Gemiddeld waterverbruik van 1,8 tot 4,3 liter per korf
  • Uitermate geschikt voor grote restaurants, met veel borden (zoals all you can eat)

Transportband machine (zonder korven)

  • Op maat gemaakt
  • Zonder korven, het servies wordt rechtstreeks op de band geplaatst
  • Geschikt voor ziekenhuizen en zalencentrum

Liever met onze vaatwasserspecialist een afspraak maken?

U mag ons natuurlijk altijd een belletje geven: 

088 – 203 8000