DE NIEUWE RATIONAL ICOMBI PRO

DE NIEUWE RATIONAL ICOMBI PRO

Rational introduceert de nieuwe iCombi Pro op de Nederlandse markt. De combisteamer (voorheen de SelfCookingCenter) is geheel opnieuw uitgevonden. 

Met grotere prestaties, slimmere functies en een volledig nieuw ontwerp. Dit maakt hem nieuw, maar toch ervaren. 

De vier functies van de iCombi Pro

iProductionManager

Deze functie geeft advies over welke gerechten tegelijk kunnen worden bereid. Als gebruiker kan je kiezen uit de modus: zo snel mogelijk bereid, om dezelfde tijd gereed of met het minste energieverbruik.

iCookingSuite

Het meest uitgebreide kookboek ooit van Rational. Op basis van het gewenste resultaat past de steamer zelf alles aan. Gaat de deur tussentijds open? Dan wordt de resttijd automatisch aangepast.

iDensityControl

Dit zorgt voor het beste klimaat in de bereidingsruimte. Dit zorgt, in combinatie met de andere functies, voor 50% hogere productiviteit, een 10% kortere bereidingstijd en je bespaart 10% meer op energie en water dan met het vorige model.

iCareSystem

Met deze reinigingsfunctie tussendoor is de iCombi Pro in slechts 12 minuten weer beschikbaar! En aan het eind van de dag, als jullie werk erop zit, werkt iCombi Pro door. De uitgebreide reinigingsfunctie zorgt dat hij de volgende dag weer klaar is voor gebruik. 

Meer informatie over deze nieuwe Rational iCombi Pro? Wij staan voor u klaar: u bereikt ons via 088-203 8000 of info@kitchencreate.nl