Combisteamers

Combisteamers zijn ovens die naast een hete luchtcirculatie ook  een stoomsysteem aan boord hebben waardoor men met deze apparaten zowel kan bakken én stomen. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor het stomen van groenten en ook voor sous vide bereidingen.

Je kunt ook kiezen voor een oven die ook een stoomfunctie heeft, in deze oven wordt het gerecht dat je bereidt direct beneveld door stoom. Voor het vocht dat hierbij vrij komt is er een opvangbakje onderaan de deur, op deze manier blijft het gerecht knapperig en komt het niet vol met vocht te zitten.

Combisteamers kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken van Moduline, Rational, MKN en Unox.
Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.