Keukenapparatuur

Onder het kopje keukenapparatuur vind u o.a. vacumeermachine’s. Men moet voor vacuümmachines dan vooral denken aan het bewaren van vlees, vis en gevogelte en delicate groenten en fruit.

Zuurstof en lucht kan op sommig voedsel een negatieve invloed hebben op de kleur van vlees, het verkleuren van groenten of het veranderen van de smaak. Door het lucht uit de verpakking te zuigen wordt deze invloed dus verminderd. Daarna kan het bij kamertemperatuur bewaard worden, maar ook in een vriezer of koeling.

Keukenapparatuur kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken van Henkovac, Sammic SmartVide.
Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.