Grillen en bakken

Onder het kopje grillen en bakken vind u o.a. barbecues, kippengrillen, watergrillen en apparatuur voor de Aziatische keuken. Naast een fornuis en een oven helpt ook een grill je ook heerlijke gerechten voor te zetten aan je gasten. Met dit multifunctionele apparaat kun je alle kanten op en verschillende gerechten bereiden met de smaak van de grill. Zo kun je er vis of vlees op grillen, Maak denk ook aan verschillende groenten. Geniet van de veelzijdigheid van de grill. Een grill vormt een ware toevoeging aan je traditionele keuken en biedt veel extra mogelijkheden om maaltijden te bereiden.

Bakplaten zijn in elke professionele keuken onmisbaar. U kunt er veel verschillende kanten mee op en ze kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Gebruik een bakplaat voor het ontbijt om er een eitje op te bakken of grill er groenten op voor een bijgerecht voor het diner. Kies voor een variant met gegroefde platen of kies voor een glad oppervlak, afhankelijk van wat u op de bakplaat wilt bakken. Een bakplaat is een multifunctioneel onderdeel van uw professionele keuken waar u eigenlijk niet van buiten kunt. Bijna alles kunt u bakken op de bakplaten en ze zijn gemakkelijk in het gebruik. Bedenk wat voor bakplaat bij uw wensen aansluit en denk erover om er eentje aan te schaffen om met nog meer plezier in uw keuken aan de slag te gaan.

Grill- en bakapparatuur kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken van Alto-Shaam, Jemi, Mibrasa en MKN.
Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.