Wandkoelingen en Vitrines

Bent u op zoek naar een koelvitrine voor het op temperatuur  houden van gerechten? Kitchen Create heeft diverse soorten vitrines in het aanbod. Zo kunt u bij ons een wandkoelingen, maar vindt u in ons aanbod ook vele diverse soorten opzetvitrines.

Als u etenswaren en dranken gekoeld wil bewaren en de ruimte in uw horecazaak goed wil gebruiken, kunt u gebruik maken van een wandkoeling. Een wandkoeling wordt ook wel een gekoeld wandmeubel genoemd. Dit is een grote koeling voor diverse etenswaren en dranken, die gemakkelijk tegen een wand geplaatst kan worden om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen. U kunt een gekoeld wandmeubel bijvoorbeeld gebruiken voor het gekoeld opslaan van ingrediënten, bepaalde etenswaren of gehele maaltijden.

Maar als je voor een opzetvitrine kiest, moet dat er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien. Opzetvitrines gekoeld zijn vitrines met losse bakken, die u kunt gebruiken om diverse ingrediënten, etenswaren of maaltijden gekoeld te bewaren. Om ervoor te zorgen dat u etenswaren zo lang mogelijk kunt bewaren en niets hoeft te verspillen.

Wandkoelingen en Vitrines kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken van Coldline, Hoshizaki en KitchenMate.
Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.