Kisten & Kasten

Vriezers maken het mogelijk om bepaalde etenswaren voor langere tijd te bewaren. Zo kunt u producten als vlees en vis veel langer bewaren wanneer u een vriezer gebruikt, dan wanneer u slechts een koelkast in uw horecazaak hebt staan. En omdat het belangrijk is dat u zo min mogelijk weg hoeft te gooien en dus zo min mogelijk etenswaren verspilt, wordt aangeraden om een kwalitatief hoogwaardige vriezer aan te schaffen voor uw horecazaak.
Kitchen Create heeft een groot aanbod van diverse vriezers. Zo kunt u bij ons terecht om een vrieskast te kopen, maar vindt u in ons aanbod vriezers ook vrieskisten en vrieswerkbanken. Vrieskasten zijn vergelijkbaar met koelkasten, maar de vrieskasten hebben een koudere koeltemperatuur. Vrieskisten hebben een ander model dan vrieskasten, maar worden wel op dezelfde manier gebruikt en dienen hetzelfde doel. Vrieswerkbanken zijn een specifieke productsoort, waarbij u zowel gebruik kunt maken van een vrieskoeling als van een handige werkbank voor uw keuken. Zeker als u weinig ruimte heeft in uw keuken en dus op zoek bent naar een gemakkelijke oplossing die weinig ruimte in beslag neemt, zijn de vrieswerkbanken iets voor u.

 

Vries kisten en kasten kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken van Coldline en KitchenMate.
Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.