IJsblokjes en schilferijs

Als u een horecazaak runt is een ijsblokjesmachine een belangrijk onderdeel van uw keuken. Als u uw gasten een drankje serveert, is het namelijk wel belangrijk dat dit drankje ijskoud is. Om ervoor te zorgen dat uw gasten geen lauwe dranken krijgen, koopt u dan ook een ijsblokjesmachine om ijsblokjes in uw dranken te doen.

Kitchen Create heeft diverse soorten ijsblokjesmachines in het assortiment. Zo kunt u bij het kopen van een ijsblokjesmachine bij ons kiezen uit een holle ijsblokjesmachine, een ijsblokjes bunker, een ijsblokjesmachine zonder bunker of een schilfer ijsmachine.

Kijk bij het aanschaffen van een ijsblokjesmachine dan ook naar het achterliggende doel van de aanschaf en bedenk welk product het best bij dit doel aansluit. Heeft u hier hulp bij nodig, dan schakelt u onze professionals in.

Ijsblokjes- en schilferijsmachines kopen bij Kitchen Create.

We verkopen o.a. merken Brema van Hoshizaki.
Kitchen Create webshop is 24 uur per dag geopend. Op deze manier kunt u op elk moment apparatuur voor de keuken uit zoeken. Bij Kitchen Create zit u goed want wij weten dat het gaat om belangrijke apparatuur. U kunt nadat u een keuze heeft gemaakt online uw bestelling plaatsen en betalen via een van de vele betaalmogelijkheden. Wij gaan dan meteen aan het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vergeet niet dat u bij Kitchen Create ook altijd voor deskundig advies terecht kunt. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften.

We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig hebt.

Onze adviseurs staan u graag te woord. Neem contact op 088-203 8000 of mail naar info@kitchencreate.nl.