Vaatwasmachine

Een professionele vaatwasser is essentieel voor een perfect schone vaat en daarmee een goede doorloop in uw keuken. De speciale wasprogramma’s zorgen ervoor dat bij elke soort vaat het perfecte resultaat wordt behaald.  De professionele vaatwasmachines zijn er in verschillende soorten:

Voorladers: Deze zijn zeer geschikt voor kleine voorwerpen uit de keuken zoals bijvoorbeeld pannen, bestek, borden of planken.

Doorschuifvaatwasser: Deze vaatwassers zijn erg geschikt in keukens waar de vaat nooit stilstaat. Deze vaatwassers zijn ideaal om vaat in door te geven. De vuile vaat gaat erin en komt er aan de andere kant weer schoon uit door middel van het doorschuifsysteem. De vaatwasser zijn ook voorzien van een zelfzuiveringssysteem en vuilzeef. In combinatie met aan – en afvoertafels kunt u optimaal gebruik maken van uw doorschuifvaatwasmachine.

Glazenspoelers: Perfect schone glazen zijn van groot belang in de horeca. Deze speciale vaatwassers zijn zeer geschikt voor al uw glaswerk. De systemen in de glazenspoelers zorgen ervoor dat het vuil van andere glazen niet terecht komt op de rest van de vaat. De glazenspoelers kunnen geleverd worden met extra opties zoals waterontharders, wasprogramma’s en thermostaatregelingen.

Wilt u meer info over vaatwassers of advies voor je horeca keuken? Kies Kitchen Create.