WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Rational Oven

De perfecte basis

Iedere kok heeft een goede oven nodig. Met een Rational oven zit je altijd goed. Het innovatieve merk Rational biedt verschillende mogelijkheden, zodat je in iedere keuken aan de slag kunt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Bij Kitchen Create bieden we verschillende Rational ovens, zowel elektrisch als op gas. Denk bijvoorbeeld aan een combisteamer of één van de versies van de Rational Self Cooking Center®. Met deze gecombineerde apparatuur in jouw keuken serveer je eenvoudig perfecte creaties terwijl je ruimte, tijd en geld bespaart. Bekijk daarom direct de verschillende Rational ovens die Kitchen Create voor u heeft.

 

Maak nu een afspraak met Kitchen Create

 

Rational combisteamers

Bij Kitchen Create zetten we jouw keuken in de schijnwerper en maken we een plan waarbij de juiste Rational oven in jouw professionele keuken wordt geplaatst. Afhankelijk van de grootte van je bestaande of nieuwe keuken en je persoonlijke wensen stellen we een keukenplan voor. Heb je een grote keuken met een grote kaart dan is bijvoorbeeld een kooksysteem met zes of tien niveaus een goed plan voor jouw keuken. Daarmee kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden door ze bijvoorbeeld te bakken, grillen, braden, stomen, blancheren of stoven. Ook frituren zonder olie en rijzen (in een vochtig klimaat) behoren tot de mogelijkheden. Iedere Rational oven is speciaal ontworpen voor professionele keukens en voldoet aan de DIN 18866 normen voor commerciële keukenapparatuur. Daarmee is een Rational combisteamer de perfecte invulling van uw keukenwensen.

 

Rational Self Cooking Centers®

Met een Rational Self Cooking Center® combineer je de stoomoven (30°C tot 130°C) met een heteluchtoven (30°C tot 300°C) in één handig apparaat. Zo kun je eenvoudig je gerechten bakken en afbakken. Lucht, hitte en vochtigheid worden optimaal verdeeld in de oven, waardoor je gerechten op alle tien de niveaus gelijkmatig verwarmd worden. Net als de combisteamers zijn deze Rational ovens beschikbaar in elektrische aansluitingen en gas. De meeste Rational Self Cooking Center® beschikken over een handdouche en een reinigingssysteem. Zo zijn ze niet alleen ideaal in het dagelijks gebruik bij het bereiden van jouw gerechten, maar ook simpel schoon te maken en te onderhouden.

 

Demonstraties Rational oven

Bij Kitchen Create denken we met je mee en zorgen we voor de keuken die perfect bij jou als gepassioneerde chef past. We komen graag bij je langs om advies te geven over de mogelijkheden voor jouw keukenapparatuur, zodat we samen jouw ideale keuken ontwerpen. Ook een demonstratie van de Rational ovens is een mogelijkheid, dan ga je samen met een Kitchen Create adviseur op pad om ze in werking te zien! 

 

Rational oven plan laten opstellen

Kitchen Create biedt de beste service in het hele proces, van advies tot aanschaf, van plaatsing tot periodiek onderhoud en snelle hulp bij eventuele storingen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan dag en nacht voor je klaar. Neem vandaag nog contact met onze medewerkers op voor advies over de beste Rational oven in uw professionele grootkeuken.

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op