kom het nieuwe frituren ontdekken

Quality fry bij kitchen create

Quality Fry is de slimste frituur die wij kennen. Het geeft u de mogelijkheid om een aanbod aan afwisselde gerechten voor uw gasten te kunnen hebben. Gemakkelijk en snel, maar met behoud van kwaliteit. De Quality Fry friteuses zijn voorzien van een geavanceerd filtersysteem waardoor afzuiging niet nodig is.

Met een 10liter olie compartiment kan je tot wel 33KG per uur frituren. 

De producten vallen per portie van max 800 (1 portie) of 500gr (2 porties tegelijk) in de lade eronder zodra ze klaar zijn.

Niet in de frituurpan staren dus, maar altijd een perfect resultaat. Bediening gaat eenvoudig via het touchscreen display – waar tot 21 programma’s in te stellen zijn.

Meer weten over de Quality Fry? Kom naar onze demo of neem contact met Kitchen Create op.

ONZE volgende

demonstratie is op

7 maart 2022
van 12:00 tot 14:00 uur

meld je aan voor deze demonstratie

Geen geuroverdracht

Gelijktijdige bereiding zonder geur, kleur en smaakoverdracht

Bereid vis, friet of gekruid vlees in dezelfde olie: zonder smaakoverdracht. QualityFry is de perfecte machine voor locaties waar er een breed aanbod nodig is onder tijdsdruk. Van zelfservice-restaurants tot kantines. En van luchthavens, stations, benzinestations tot grote hotels.

Benieuwd? Neem eens contact op met één van onze keukenexperts. Of schrijf u direct in voor onze eerstvolgende demonstratie.