Pannenkoekenrestaurant De Wildenburg Nijkerk

In Nijkerk staat Pannenkoekenrestaurant de Wildenburg. Met het grootste pannenkoekenfornuis ter wereld: van maar liefst 7 meter!

De wensen waren:

WILT U OOK ZO EEN MOOIE KITCHEN CREATE KEUKEN? WE GAAN GRAAG MET U OM DE TAFEL OM UW PLANNEN DOOR TE NEMEN.

De wens van de Wildenburg was om veel productie te kunnen draaien, en dan vooral na een intensieve dag weinig schoonmaaktijd te hebben. 

Het langste pannenkoekenfornuis ter wereld
Kitchen Create ontwierp en plaatste dit 7 meter lange pannenkoekenfornuis voor dit project. Dit biedt maximale capaciteit, en is de grootste ter wereld!

Vloeistofdichte plinten
Normale plinten zijn gekit, wat zorgt voor 1 keer per jaar onderhoud en meer schoonmaakwerk. Bij dit project is de vloer gemaakt tegen de plint aan, met vloerkit die niet meer vervangen hoeft te worden. 

Zwevend meubel
Bij de vaatwasser is de aan- & afvoertafel zwevend gemaakt. Dit maakt de schoonmaak vele malen eenvoudiger!

Koelingen met 1 motor
Alle koelingen van de keuken én zelfs de barkoeling: die worden door 1 motor aangestuurd. Dit maakt het onderhoud eenvoudiger en er is minder onderhoudswerk in de keuken nodig!

Inductie afzuigkap
Als afzuiging is er gekozen voor een kap met inductie. Naast het afzuigen, voert deze ook verse lucht van buiten toe.  Dit heeft als voordeel dat er een flinke verlaging van de verwarmingskosten komt. In de wintermaanden kan de inductiekap de verwarmingskosten zelfs halveren. Dit komt doordat deze inductiekappen minder energie uit de keuken wegzuigen. Ook zal de afvoerlucht doordat deze gemengd wordt met verse lucht van buiten in stank afnemen.

Bekijk de video van dit project

Impressie