Mibrasa houtskooloven

De Mibrasa houtskool oven is de beste in zijn soort. Een solide monster van staal en gietijzer, die elke dag razendsnel dezelfde topkwaliteit gegrild vlees, vis en groenten produceert.

Smaak is het hoofdingrediënt in onze bereiding. Mibrasa is ontstaan vanuit de Spaanse grill-traditie met respect voor het product. Grillen op hoge temperatuur haalt de beste smaken uit het ingrediënt. Natuurlijk denkt u dan eerst aan gegrild vlees en daar is deze oven ook uitstekend voor geschikt. Het dikstalen rooster geeft een prachtige grillruit en de hoge temperatuur geeft een stevige ‘roast’ aan het vlees. Vis, schaal en schelpdieren krijgen door de snelle, hoge bereiding geen tijd om droog te worden, ze komen perfect gegrild en sappig op het bord. Niet te onderschatten is de grote rol die een Mibrasa kan spelen in uw mise en place met het bereiden van geroosterde en gepofte groenten.

Een Mibrasa oven stookt met een enkele lading houtskool 5-6 uur op 300 graden Celsius. De hoge hitte en constante temperatuur versnelt het kookproces enorm. Een steak of een hamburger duurt nog maar slechts enkele minuten. De wachttijd voor uw gasten zal enorm afnemen.

Meer weten over de Mibrasa of advies voor je horeca keuken? Kies Kitchen Create.

ONZE volgende

demonstratie is op

3 oktober 2022
van 11:00 tot 13:00 uur

meld je aan voor deze demonstratie

Deze keukens zijn u al voor

De Mibrasa houtskool oven is in diverse keukens in het land te vinden. 

Wij hebben bij diverse keukens deze oven mogen plaatsen, zoals bij: 

  • Villa Flora te Hillegom

  • Telstar te Ermelo

  • De Baron te Utrecht

  • Gouds Glas te Gouda

  • Het wapen van Rijsenburg te Driebergen

  • Café Restaurant De Krachtcentrale B.V. te Huizen

  • De Vischpoort te Harderwijk

Benieuwd? Loop eens bij één van onze ambassadeurs binnen, ze vertellen graag over hun ervaring met het koken op open vuur. Of schrijf u direct in voor onze eerstvolgende demonstratie.

Meer informatie over
een Mibrasa

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!