Mibrasa houtskooloven
De Mibrasa houtskool oven is de beste in zijn soort. Een solide monster van staal en gietijzer, die elke dag razendsnel dezelfde topkwaliteit gegrild vlees, vis en groenten produceert.
Smaak is het hoofdingrediënt in onze bereiding. Mibrasa is ontstaan vanuit de Spaanse grill-traditie met respect voor het product. Grillen op hoge temperatuur haalt de beste smaken uit het ingrediënt. Natuurlijk denkt u dan eerst aan gegrild vlees en daar is deze oven ook uitstekend voor geschikt. Het dikstalen rooster geeft een prachtige grillruit en de hoge temperatuur geeft een stevige ‘roast’ aan het vlees. Vis, schaal en schelpdieren krijgen door de snelle, hoge bereiding geen tijd om droog te worden, ze komen perfect gegrild en sappig op het bord. Niet te onderschatten is de grote rol die een Mibrasa kan spelen in uw mise en place met het bereiden van geroosterde en gepofte groenten.
Een Mibrasa oven stookt met een enkele lading houtskool 5-6 uur op 300 graden Celsius. De hoge hitte en constante temperatuur versnelt het kookproces enorm. Een steak of een hamburger duurt nog maar slechts enkele minuten. De wachttijd voor uw gasten zal enorm afnemen.
- Mibrasa ovens zijn uitgevoerd met een unieke onverslijtbare deurscharniering waarmee de ovendeur soepel opent en sluit en op iedere gewenste opening stand kan worden gezet.
- Door een optimale deur isolatie heeft de oven altijd een koudgreep.
- Optimale lucht geleiding met regelaar op de front van de Mibrasa oven.
- Multifunctionele as opvanglade.
- Zeer zuinig in zijn verbruik met houtskool.
ONZE volgende
demonstratie is op
3 oktober 2022
van 11:00 tot 13:00 uur
meld je aan voor deze demonstratie
Deze keukens zijn u al voor
De Mibrasa houtskool oven is in diverse keukens in het land te vinden.
Wij hebben bij diverse keukens deze oven mogen plaatsen, zoals bij:
Villa Flora te Hillegom
Telstar te Ermelo
De Baron te Utrecht
Gouds Glas te Gouda
Het wapen van Rijsenburg te Driebergen
Café Restaurant De Krachtcentrale B.V. te Huizen
De Vischpoort te Harderwijk
Benieuwd? Loop eens bij één van onze ambassadeurs binnen, ze vertellen graag over hun ervaring met het koken op open vuur. Of schrijf u direct in voor onze eerstvolgende demonstratie.