Highspeed oven: oracle

de smaak van snelheid

High speed, high performance. In een wereld waarin snelheid steeds belangrijker wordt, is de high speed oven een echte lifesaver. Een snelle(re) afgifte van gerechten leidt tot meer omzet en tevredener klanten, mits de kwaliteit op een hoog niveau blijft.

De Oracle is de meest hoogwaardige high speed oven op de markt en geeft wat u nodig heeft: géén opeenstapeling van bonnen, maar een snelle doorloop van gerechten, tot tevredenheid van uw gasten én uw medewerkers. Plus: gebruiksgemak, zekerheid en een zee aan mogelijkheden.

Met zijn snelle bereiding is de Oracle ideaal voor horecaondernemingen die een dynamische en snelle service als USP hebben.

Meer informatie ontvangen over de Oracle Highspeed Oven? Of ander advies over apparatuur voor uw horeca keuken? Kies Kitchen Create. Neem gelijk contact met ons op: 088 – 203 8000 of info@kitchencreate.nl
Wilt u dat wij u terugbellen? Vul het contactformulier onderaan de pagina in.

COnstante kwaliteit

Verse en bevroren producten zijn in zeer korte tijd te garen, koken, bakken, grillen, ontdooien, braden en regenereren in de Oracle. Elk programma is in vier fases instelbaar. Per fase stelt u de tijd, ventilatorsnelheid en het temperatuurbereik in. Daarna doet de Oracle zijn uitmuntende werk. Twee drukken op de knop volstaan voortaan om snel het gewenste resultaat te bereiken!

Tot 10x sneller

Het bereiden in een High Speed oven is tot wel tien keer sneller dan traditionele bereidingswijzen. Dit komt door de combinatie van drie verwarmingstechnologieën: impingement, convectie-oven en magnetron.