Friteuse

Voor horecabedrijven zijn goede horecafriteuses onmisbaar. Hierbij moet u denken aan hoogwaardige, professionele friteuses. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen om op grote schaal kwaliteitsproducen te bereiden. Aan een simpele huis- tuin- en keukenfriteuse voor particulieren heeft u in een goedlopend horecabedrijf niet genoeg.

PROFESSIONELE FRITEUSES IN DE HORECA

Een friteuse is een apparaat waarin u allerlei lekkernijen kunt frituren. Een friteuse of frituurpan zit vol met olie die verhit kan worden. In die verhitte olie dompelt u vervolgens een mandje met uw producten. Hierbij kunt u denken aan klassieke frituursnacks zoals bitterballen en frikandellen, maar u kunt bijvoorbeeld ook ijs en snacks zoals loempia’s frituren.

WAAROM IS EEN HORECAFRITEUSE BELANGRIJK IN EEN PROFESSIONELE KEUKEN?

Zoals de naam al prijsgeeft, zijn horecafriteuses speciaal ontworpen voor in de professionele keuken. Ze zijn groter, van betere kwaliteit, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor kunt u grote hoeveelheden in één keer frituren, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de frituursnacks.

HANDIGHEIDJES, TIPS & TRICKS

Let bij de aanschaf van een friteuse niet alleen op het design, maar ook op de extraatjes en handigheidjes. Zo hebben sommige frituurpannen namelijk een handig systeem om de olie weg te laten lopen, of beschikken zijn over een koude zone. Dit zorgt ervoor dat kruimels niet verbranden en de olie langer vers blijft.

Advies voor je horeca keuken? Kies Kitchen Create.