Specialist in horeca keukens

Iedere professional wil voor zijn gasten iets verrassends op tafel zetten. Gerechten om trots op te zijn. En dat vanuit een slimme keuken, ingericht zodat deze voor u werkt. Want, de volgende kritische gast wacht. Het is ons doel om horeca-ondernemers en koks te laten excelleren in die passie.

Wij luisteren aandachtig naar u en denken met u mee: we staan 24 uur per dag voor u klaar. Zie ons als tijdelijk lid van uw team. Samen kijken we wat voor uw zaak de ideale keukeninrichting is, zodat het keukenteam sneller, efficiënter en constanter kan presteren. En dat gaat verder dan het plaatsen van innovatief keukenapparatuur.  

We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat u van uw keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme.

KITCHEN CREATE LAAT U EXCELLEREN

KitchenCreate werkt alleen met producten waar wij 100% achter staan. Zo zorgen wij dat jij in jouw horeca keuken kunt excelleren!

Van begin tot eind

KitchenCreate is van de eerste afspraak tot en met de plaatsing betrokken bij het proces.

24/7 bereikbaar

Het serviceteam van KitchenCreate staat 24/7 voor jou klaar. Zo zorgen wij ervoor dat jouw keuken nooit stil staat.

Terugbelverzoek
indienen

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passende keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug!

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug

Een complete horeca keuken van Kitchencreate?

In de horeca keuken wordt onder hoge tijdsdruk hoogstaande, maar vooral smakelijke gerechten bereid. Om een optimale workflow te creëren in een bedrijfskeuken is goede apparatuur en een vloeiende inrichting nodig. Voldoende schoon kookgerei, servies, bestek en keukenapparatuur die volume aankan. Niets irriteert een chef immers meer dan onnodig oponthoud in het kookproces. Loopt de keuken niet soepel dan zal zich dat uiten in het gerecht. Dit heeft een negatieve invloed op de verkoop en reputatie van elke bedrijfskeuken. Investeren in goedwerkende keukenapparatuur is de basis van elke horeca keuken. Keukenstaf zal zich gemotiveerd en gewaardeerd voelen als ze kunnen werken met goed materieel. Ziekenhuizen, zorginstellingen en overige bedrijfskeukens zullen op vaste tijden uitserveren. Machines en apparatuur moeten dan hoge volumes aankunnen en constante kwaliteit kunnen afleveren. Kitchen Create personaliseert uw horeca keuken naar uw visie en behoeften. Behaal zorgeloos uw maximale winst met Kitchen Create.

Advies voor je horeca keuken? Kies Kitchen Create.

keukenapparatuur van essentieel belang. Ervaar de expertise van Kitchen Create, dé specialist in horeca keukens!

Download onze whitepaper

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een horecakeuken?

Of u nu gaat verbouwen, of opnieuw gaat inrichten, de aanschaf van een horecakeuken is een hele stap.

Wij zien natuurlijk veel keukens van binnen en ontwerpen en bouwen dagelijks keukens voor de horeca. Niet zomaar een keuken, maar de keuken die  cht voor je werkt.

De tips en kennis delen we graag met u – u bent bij ons aan het goede adres.

Kitchen Create

zorgt voor de keuken die écht voor u werkt.

We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften. We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig heeft.

Van ruwe schets naar perfecte plaatsing: ons unieke zevenstappenplan.
Om de keuken te leveren die exact aansluit bij uw ambities, gaan we grondig te werk. Het begint met een goed gesprek over waar u naartoe wilt met uw bedrijf. Het eindigt met de plaatsing van een perfecte maatwerkkeuken die het werk makkelijker maakt. Een persoonlijke projectmanager, uw chef’s mate en aanspreekpunt tijdens het gehele proces zodat ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.