Contact

Ik wil mijn keuken vervangen

Je horecazaak verbouwen
Als je gaat verbouwen wil je een paar dingen: een verbetering van wat het was, en zo snel mogelijk weer open. Vaak wordt er voor het ontwerpen van een nieuwe keuken, uitgegaan van de huidige situatie. Waardoor je kansen mist op efficiëntie, rendement & werkplezier voor je team. Wanneer je een nieuwe horecakeuken wil ontwerpen is het slim om goed na te denken over de verschillende gebieden van een keuken, en alle processen die er plaatsvinden.

Bij het vervangen van een keuken staat jouw wens altijd op de eerste plaats. Het begint met een goed gesprek over waar je naartoe wil met het bedrijf. Het eindigt met de plaatsing van een perfecte maatwerk keuken die het werk makkelijker maakt. Een persoonlijke projectmanager, jullie chef’s mate en aanspreekpunt tijdens het gehele proces, zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Benieuwd hoe wij dat aanpakken

De keuken moet meegroeien

De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme. Kitchen Create maakt van elke ruimte de perfecte horecakeuken, of die nu klein is of groot. Daarbij staat jullie manier van werken voorop: we ontwerpen de keuken zo, dat je kunt excelleren en tegelijk voldoet aan alle hygiëne-eisen. We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat het keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. Een feilloze routing in een perfecte keuken passend bij het horecabedrijf, culinaire stijl en ambities. Dat is wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat als je door een nieuwe slimme indeling,

een uur per dag per teamlid kunt uitsparen?

Wij doen iets alleen goed, en anders liever niet

Wij begrijpen dat je een beslissing wilt maken op basis van kwaliteit en eerlijke prijzen. Een investering in de keuken gaat niet over apparatuur en RVS, maar om resultaat, werkvreugde van het team en tevreden gasten. Om te zorgen dat je jouw kostbare uren en euro’s goed investeert om de beste keuken voor een eerlijke prijs te kunnen realiseren, doen wij het anders dan anderen.

We maken daarom geen offerte, maar een plan. We starten met een brainstorm met een keukenexpert en culinair adviseur erbij, waardoor we gezamenlijk tot het beste plan komen voor jouw nieuwe keuken.

Is het tijd om om tafel te gaan?

Laat je gegevens achter, en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat onze klanten zeggen!

Hele fijne en professionele partner. Denkt en beweegt mee, geeft goed advies. Veel prettiger dan de grotere arrogante keukenboeren! We hebben samen 3 horecazaken succesvol ingericht. Nog steeds veel plezier van. Op naar het volgende project. Toppartner!


Bas van Heezik

Fantastische service en deskundig advies. Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen en verheugen ons erop om onze nieuwe keuken samen te realiseren.


Krijn van Santen
Een professioneel & innovatief team met echt creatieve ideeën. Zij denken vanuit de klant en ‘ontzorgen’, daarnaast leuke mensen om mee samen te werken.

Carel en Mireille Anken