Bonanza Harderwijk “van de hel in de hemel”

Voorheen zat de keuken van Bonanza Fish & Steaks weggestopt in de kelder. Wij realiseerden een nieuwe, open keuken voor Bonanza op de begane grond. Volgens mede-eigenaar Benjamin van den Berg is het verschil levensgroot. “Dit werkt veel sneller en efficiënter.”

De wensen waren:

WILT U OOK ZO EEN MOOIE KITCHEN CREATE KEUKEN? WE GAAN GRAAG MET U OM DE TAFEL OM UW PLANNEN DOOR TE NEMEN.

SNELHEID ALS GEWENST RESULTAAT

Bonanza ligt tegenover het Dolfinarium in Harderwijk. Honderden toeristen lopen hier dagelijks voorbij. Daarom is het erg belangrijk voor Bonanza dat gerechten snel gereserveerd kunnen worden, maar zonder in te leveren op kwaliteit. 

Met plek voor ruim tweehonderd gasten was de oude keuken geen efficiënte werkplek. De bewegingsruimte was beperkt, met hooguit 80 centimeter tussen de pas en de kachels. De afgifte verliep tevens per lift, wat nu veel efficiënter is doordat de keuken op dezelfde verdieping is gemaakt als het restaurant. 

SNELLER & GELIJKMATIGER GAREN

De twee nieuwe werkeilanden staan haaks op de pas en de keuken is voorzien van een Mibrasa houtskooloven, twee nieuwe combisteamers en drie elektrische frituren. Door het gebruik van de nieuwste techniek kan de keukenbrigade sneller werken. 

Impressie