Professionele vaatwassers zijn stuk voor stuk ontworpen om uw horecazaak te voorzien in een oplossing – of u nu een kleine food-uitgifte hebt of een restaurant met een hoog volume. In deze blog kunt u verschillende maten en types vaatwassers naast elkaar zien, zodat u de vaatwasser kunt kiezen die past bij uw behoefte.
De vaatwasser is één van de meest gebruikte apparaten in een horecazaak. Een inefficiënt of ongeschikt model kan leiden tot tijdverlies, hogere kosten en zelfs hygiëneproblemen. Het kiezen van de juiste vaatwasser betekent dat je sneller, energiezuiniger en hygiënischer werkt, wat bijdraagt aan de efficiëntie van jouw keuken. Bovendien kun je met de juiste keuze voldoen aan de toenemende eisen van klanten en hygiënevoorschriften.
Er zijn verschillende typen professionele vaatwassers, elk geschikt voor specifieke horecabehoeften. Hieronder een overzicht:
Een voorlader is een compacte vaatwasser, waar tot 35 korven per uur in kunnen.
Een doorschuiver wordt vaak geplaatst in combinatie met een aanvoer- en of afvoer tafel.
Een transportband vaatwasser trekt de rekken door de machine heen. Hierdoor is er een heel hoge capaciteit.
Bij het kiezen van een vaatwasser moet je rekening houden met een aantal belangrijke factoren:
Het kiezen van de beste vaatwasser hangt volledig af van jouw specifieke behoeften en de omvang van je horecazaak. Voor kleinere zaken raden we een compacte voorlader aan, terwijl grote restaurants beter af zijn met een transportbandmachine. Onze vaatwasserspecialisten staan klaar om je te adviseren en een oplossing op maat te bieden.
Neem gerust contact met ons op, of bel ons op: 088 – 203 8000
"*" geeft vereiste velden aan