Je bekijkt nu Vaatwasmachine AUPA van Hobart

Vaatwasmachine AUPA van Hobart

Automatische vuilverwijdering

Vaat voorspoelen om hardnekkig vuil te verwijderen? Het is niet langer nodig! Bespaar op het vieze werk in de afwas, en besteed uren van uw medewerkers anders. Met de vaatwasmachine AUPA van Hobart is voorspoelen verleden tijd. Het innovatieve filtersysteem Permanent-Clean pompt de vuilaanvoer automatisch de machine uit. Hierdoor kunnen korven met vuile borden rechtstreeks de machine in geschoven worden.

  • Laat het handmatige afspoelen vervallen
  • Vereenvoudigt het werken met de doorschuifvaatwasser aanzienlijk
  • Bespaart tijd; bespaart op personeelskosten in de afwas.
https://youtube.com/watch?v=kFkyHA96T6I%3Frel%3D0%26controls%3D0%26showinfo%3D0

“Zelfs het meest hardnekkige vuil is geen probleem”

Olie, vet, aangekoekt vuil: door de pannenwasfunctie op de AUPA vaatwasser wordt alles schoon. Op het filmpje zie je hoe borden bij een cateraar, die 1 á 2 dagen zijn ingedroogd na een barbecue, blinkend schoon uit de vaatwasmachine komen. Ze gaan er 70 seconden in – met de pannenwasfunctie en zonder voorspoelen. WOW!

Geen afzuigkap nodig

Bij het openen van een gebruikelijke doorschuifvaatwasmachine komt er aan de achterkant stoom vrij, waardoor kostbare energie verloren gaat. Bij de geïntegreerde energieopslag in de vaatwassers van Hobart wordt de hete stoom bij een geopende machine juist behouden. Hierdoor blijft de warmteenergie binnen het systeem en gaat deze niet verloren. Hobart doorschuifvaatwasmachines hebben door de gesloten kap geen aparte warmteherwinning van de afvoerlucht nodig. Hiermee bespaart u tot 3.120 kWh aan energie, dit is zomaar tot € 720,- energiekosten per jaar.

Ook zo’n Hobart vaatwasser en nooit meer voorspoelen?

 Neem contact op en we vertellen graag over de mogelijkheden!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!