Smart Plating: Q2 transportband

Q2 transportband


Dat loopt lekker door!


Herrie in de keuken? Niet met de Q2 transportband. Die brengt rust en 
overzicht, vooral tijdens grote banketten en catering opdrachten.


Menig chef weet hoe het kan zijn om te koken voor grote gezelschappen. Koks die heen-en-weer lopen, een chaotische bordschikking, vergeten garnituren; de efficiency achter de schermen is soms ver te zoeken. Dat was ook de ervaring van Rudi van Beylen, chef-kok van restaurant Hof ten Damme in Antwerpen. Rudi zocht naar een manier om zijn borden sneller, rustiger en mooier te dresseren, in zijn eigen keuken en op locatie.


Lopende bandwerk Rudi bedacht een serveertafel met transportband, de Q2. Het idee achter de Q2 is even simpel als doeltreffend. De transportband draait in een vooraf ingestelde snelheid. Elke medewerker die aan de ‘lopende band’ staat, heeft een eigen taak. Zo worden de ingrediënten één-voor-één op het bord geschikt. Het resultaat is een feilloze bordschikking, veel tijdswinst, meer productiviteit en meer overzicht.


Rust in de keuken De Q2 is exclusief te huur bij Kitchen Create, keukenpartner van Bidfood. Volgens Dave Stroes van Kitchen Create bewijst de Q2 zijn waarde tijdens banqueting en grote catering opdrachten. 
“De beste chefs werken ermee”, vertelt Dave. “Denk aan Sergio Herman, Jonnie Boer en Roger van Damme. Deze transportband brengt rust in de keuken. Daar komt nog eens bij dat de Q2 bijdraagt aan een mooiere presentatie van de borden en dat je kunt besparen op personeelskosten. Eén iemand kan namelijk diverse ingrediënten op een bord presenteren, waardoor je minder mensen nodig hebt. De Q2 werkt ook prima met minder ervaren medewerkers. Helemaal als je werkt met de perfect voorbereide producten van Jordy’s Keuken. Dan is het echt alleen maar een kwestie van dresseren.”


De Q2 is exclusief te huur bij Kitchen Create, inclusief begeleiding.

Bel voor meer info naar 088 203 8000 of klik hier voor meer informatie