Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Slim: een pannenkoekencarrousel

Een hogere omzet

Een pannenkoekencarrousel kan u veel opleveren als u pannenkoeken op de menukaart heeft. Een draaiende pannenkoekenmachine biedt u veel voordelen:

  • Een hogere capaciteit: perfect voor uw piekmomenten
  • Door boven- en onderwarmte garen de pannenkoeken snel
  • Eén medewerker kan voor twee produceren

Zo’n pannenkoekenmachine zorgt er dus voor dat u sneller kunt bereiden waardoor u een hogere piek-omzet in uw zaak kunt bereiken en meer gasten kunt bedienen. 

Gemak in de keuken met een pannenkoekencarrousel

Uiteraard heeft het bakken in een pan een ambachtelijke uitstraling. Maar hier tegenover staat een groot gebruiksgemak voor uw keukenteam met een pannenkoekencarrousel. De temperatuur en snelheid van het draaien van de pannenkoekenmachine zijn traploos instelbaar. Een pannenkoek hoeft niet meer gedraaid te worden doordat er zowel via de boven- als de onderkant warmte verspreid wordt. Ook kan de draairichting links- en rechtsom ingesteld worden zodat het naadloos past in uw routing. Over de besparing in het aantal pitten hebben we het dan nog niet eens gehad!

Snelheid: tot 450 pannenkoeken per uur

U kunt snel en gemakkelijk pannenkoeken bereiden. De draaisnelheid van de carrousel kan aangepast worden van 100 (naturel) pannenkoeken per uur, tot ca. 450 pannenkoeken per uur. Kunt u uzelf voorstellen wat dit voor u zal betekenen tijdens uw omzetpieken? Wat voor rust dit oplevert in de keuken? 

Ook een slimme keuken?

Niet alleen voor pannenkoekenrestaurants hebben wij een slimme oplossing. Ons team zoekt dag en nacht naar slimme apparatuur voor de horeca. Benieuwd naar meer?
Neem contact op en we vertellen graag over de mogelijkheden!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Impressie