WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

De ongelooflijke voordelen van Rational CM

Rational CM biedt elke professionele keuken de intelligente apparatuur die het verdient. De intelligente apparatuur vervangt liefst 95 procent van de conventionele keukenapparatuur. Dit bespaart niet alleen heel veel ruimte, maar ook energie en ingrediënten. Met apparaten van Rational presteren keuken bewezen (veel) beter en wordt behoorlijk efficiënter werk geleverd. Rational kan maatwerk leveren voor elke situatie. Zo kan het optimale rendement uit de innovatieve steamers gehaald worden.

Prestaties in de keuken verbeteren sterk

Rational biedt onder meer het all-in-2 concept. Met twee apparaten, SelfCookingCenter en VarioCookingCenter, wordt zo goed als alle conventionele apparatuur in de keuken vervangen, zonder uiteraard ook maar iets aan kwaliteit in te boeten. Sterker nog, de prestaties zullen zelfs sterk verbeteren. Rational timmert al vanaf 1976 aan de weg met unieke steamers die het in verschillende uitvoeringen in de aanbiedingen heeft. Zo kent de Rational CombiMasters liefst vijf bereidingstechnieken (stoom, hete lucht, combi, finishing en variostroom). Met de CombiMaster stoom en braad je én is ook stoven, pocheren en grillen prima mogelijk.

Apparaat bepaalt zelf ovenklimaat en bereidingstijd

Rational CM maakt het iedereen in de keuken gemakkelijk, bijvoorbeeld met het SSC SelfCookingCenter. Met dit apparaat heb je geen omkijken naar de temperatuur, de bereidingstijd, de luchtsnelheid of de vochtigheid. Het SelfCookingCenter is een intelligent apparaat. Zo hoef je niet voortdurend te controleren en is programmeren niet nodig. Het apparaat herkent namelijk zelf de specifieke eisen van elk gerecht, net als de hoeveelheid. Op die manier kan het SelfCookingCenter zelf het ideale ovenklimaat en de bereidingstijd bepalen.

Handen vrij voor ontwikkelen nieuwe gerechten

De apparatuur van Rational worden niet voor niets de derde en zelfs vierde hand in de keuken genoemd. Het ondersteunt in alle denkbare situaties en laat elke keuken beter presteren. Er wordt via processen bereid en de kwaliteit is altijd ongeëvenaard hoog. De moderne keukenprins en keukenprinses zweren ondertussen bij een SelfCookingCenter, een VarioCookingCenter, CombiMaster of CombiMasterPlus van Rational. Vanwege hun veelzijdigheid hebben zij letterlijk hun handen vrij voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe gerechten. Sterker nog; met de ‘overnight functie’ die de apparatuur biedt, bereid je de lekkerste gerechten rechtstreeks vanuit je warme bed.

Ontwikkeld door grote groep specialisten

Rational gaat voor maatwerk. Daarom komen adviseurs bij je langs om te onderzoeken welke apparatuur voor jou het meest geschikt is en met welke apparaten je het beste rendement kunt behalen. Overigens zijn de apparaten van Rational al afgestemd op de wensen en eisen die een moderne chef-kok stelt aan een Combisteamer of VarioCookingCenter. Dit vanwege het feit dat de apparatuur juist ontwikkeld is door en met een grote groep chef-koks. Rational biedt bovendien kook technische ondersteuning zodat je altijd het beste uit je apparaten haalt. Het alom bewierookte merk heeft altijd een monteur in de buurt mocht er – en dat is overigens een zeldzaamheid- onderhoud nodig zijn. Zij zullen je altijd snel en vakkundig ondersteunen. Kortom; je bent in de keuken heel veel meer mans met Rational apparatuur. Er is geen enkele te bedenken niet voor de unieke en innovatieve apparatuur van dit merk te kiezen.

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op