WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Werkwijze

 Hoe zorgen wij ervoor dat je de perfecte keuken krijgt?

De perfecte professionele keuken is geen standaardproduct. Een keuken is pas perfect als hij volledig is afgestemd op jouw wensen. Een keuken ontwerpen we daarom samen met jou. Jij bepaalt wat je wilt, en Kitchen Create vertaalt jouw wensen in een efficiënte keuken die past bij jou en je horecaonderneming. Hoe gaat dat in zijn werk?

 

 De eerste stap: inventarisatie en advies

Bij jou of in de showroom van Kitchen Create in Berlikum vertel je wat je ideeën, wensen en eisen zijn. Als we die kennen, bedenken we samen hoe we jouw professionele horecakeuken het best vormgeven. Met onze vakkennis en ruime ervaring geven we je daarbij een goed onderbouwd advies. Dat doen we gevraagd en ongevraagd, want als we zien dat iets beter kan, zeggen we dat ook gewoon. We weten namelijk precies wat er op de markt is, wat de trends zijn en welke keukenapparatuur het betrouwbaarst en rendabelst is voor jouw vakkeuken.

 En we schrikken nergens voor terug. Kitchen Create ontwerpt met plezier en met oog voor design elke professionele keuken op maat. Of dat nu in een restaurant, ziekenhuis, school of kombuis is.

 

De ontwerpfase: samen zetten we de puntjes op de i

Kitchen Create maakt vervolgens een 3D-ontwerp van jouw professionele keuken. Samen bespreken we dat ontwerp om de puntjes op de i te zetten: zo nodig passen we nog wat aan om je keuken nog beter op maat te maken.

 Is de keuken efficiënt en prettig om in te werken, en is ook verder alles zoals jij het wilt? Dan ontvang je een prijsopgave voor het ontwerp, de productie en de plaatsing van je keuken. Daarin vind je alle details, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

 

De bouwfase: planning en plaatsing van je horecakeuken

Zijn we het eens over alles? Dan hoef je alleen nog maar de datum op te geven waarop je de keuken in gebruik wilt nemen. De rest laat je aan Kitchen Create over. Als het om nieuwbouw of verbouwing gaat, is het overigens handig dat we dat in een zo vroeg mogelijk stadium weten. Want hoe beter alle betrokken partijen hun werkzaamheden op elkaar afstemmen, hoe efficiënter dat voor jou is. Kitchen Create maakt dan ook regelmatig deel uit van een bouwteam.

 Ook bij het plaatsen van je keuken zijn we perfectionistisch. Is iets niet in een standaarduitvoerig leverbaar? Geen probleem, dan maken onze vakmensen dat in onze eigen werkplaats. Je hoeft daardoor geen enkele concessie te doen om jouw perfecte keuken te realiseren.

 

 Keuken in bedrijf: onderhoud is belangrijk

Een horecakeuken moet niet alleen vakkundig geplaatst worden, maar ook vakkundig onderhouden, dat voorkomt acute problemen. En onderhoud is natuurlijk ook nodig om ervoor te zorgen dat je keuken een veilige plek blijft om in te werken. Heb je een storing? Dan lost Kitchen Create dat snel voor je op. Onze vakmensen staan dag en nacht klaar om problemen op te lossen. Meer hierover lees je in Wat doen wij?

 

Wilt u
dat wij contact met u opnemen?

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op