WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Werkwijze

Kitchen Create zorgt voor de keuken die écht voor u werkt.
We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing, afgestemd op uw behoeften. We verkopen u geen apparatuur die u niet nodig heeft.

 

Van ruwe schets naar perfecte plaatsing: ons unieke zevenstappenplan.
Om de keuken te leveren die exact aansluit bij uw ambities, gaan we grondig te werk. Het begint met een goed gesprek over waar u naartoe wilt met uw bedrijf. Het eindigt met de plaatsing van een perfecte maatwerkkeuken die het werk makkelijker maakt. Een persoonlijke projectmanager, uw chef's mate en aanspreekpunt tijdens het gehele proces zodat ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. 

 

1. Samen om tafel
We praten over uw ambitie. Waar u naartoe wilt met uw bedrijf en wat u daarvoor nodig heeft. Pas als we door en door begrijpen wat u van de keuken verwacht, kunnen we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. 

 

2. Eerlijk advies
We nemen geen blad voor de mond. We geven u altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies. Soms zelfs ongevraagd. Want als iets beter kan, vinden we dat we dat moeten zeggen. 

 

3. Het eerste ontwerp
Een 3D-architect maakt een ontwerp van de perfecte keuken voor uw bedrijf. Samen bekijken we dit ontwerp en bespreken we verbeterpunten. Pas wanneer alle puntjes op de spreekwoordelijke 'i' staan, gaan wij de meest efficiënte keuken voor u plaatsen. 

 

4. Een transparant kostenplaatje
Bij ons geen kleine lettertjes. We sommen alle kosten voor ontwerp, productie en plaatsing op in een eerlijke en gedetailleerde prijsopgave. Zo weet u exact waarvoor u betaalt.  

 

5. Start van productie
Met het ontwerp onder onze arm gaan we aan de slag. We stellen uw keuken samen uit innovatieve en rendabele keukenapparaten die het beste passen. Stuk voor stuk apparatuur waar u jaren plezier van heeft. 

 

6. De perfecte plaatsing
De nieuwe keuken wordt geplaatst door een team van ervaren monteurs die snel en efficiënt te werk gaan. Pas als alles perfect werkt, gaan zij naar huis. Zo kunt u met een gerust hart van start gaan. 

 

7. Slim onderhoud en 24/7 storingsdienst
Regelmatig onderhoud voorkomt acute problemen. Daarom stellen we een gemakkelijk te volgen onderhoudsplan op. Heeft u toch een storing, dan lossen we dat razendsnel op. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

 

Interesse of vragen? Bel onze keukenspecialisten: 088 - 203 8000

 

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op