WHO IS EVERY CHEF'S MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Service

Een professionele keuken wordt intensief gebruikt, waardoor er weleens een storing kan optreden. Ook dan staat Kitchen Create voor je klaar. Wij onderscheiden ons met onze uitstekende service: 24/7, 365 dagen per jaar (en 366 in een schrikkeljaar) staan onze ervaren monteurs klaar om storingen op te lossen in grootkeukenapparatuur. Storingen oplossen is een vak apart, een vak dat bovendien voortdurend in beweging is. Daarom scholen de monteurs van Kitchen Create zich regelmatig bij op de fabriek, zodat hun kennis altijd up-to-date is.

 

Wilt u het nog professioneler aanpakken? Sluit dan een onderhoudscontract af. Daarmee voorkomt u storingen en vermijdt u onkosten. Met een onderhoudscontract controleren wij de keuken- en koelapparatuur regelmatig, zodat de apparaten goed blijven werken. En zodat de keuken een veilige, hygiënische plek blijft om in te werken.

 

Meer weten over onze service of onderhoudscontracten? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Bel ons op 088-203 8000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op