WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Advies

Een perfecte horecakeuken maken, vraagt om creativiteit, ervaring, vakkennis, technisch inzicht, kennis van de markt en oog voor detail. Maar vooral om zich kunnen inleven in hoe professionals hun keuken gebruiken. Daarom is uw keuken bij Kitchen Create in goede handen. Onze experts hebben in 30 jaar ruime ervaring opgedaan in honderden projecten.

 

Een efficiënte professionele keuken ontwerpen kan niet zonder uw inbreng. U wilt de oplossing die het best past bij wat u nodig heeft om uw gasten het allerbeste te serveren, een oplossing die natuurlijk ook bij uw budget moet passen. We luisteren daarom aandachtig naar u, zodat we al uw ideeën, eisen en wensen in een ontwerp kunnen verwerken. En we u zo goed mogelijk kunnen adviseren over de mogelijkheden. Met elkaar komen wij zo tot het beste eindresultaat.

 

 Voor het beste eindresultaat is niet alleen een goed ontwerp nodig, maar natuurlijk ook een volmaakte uitvoering. Daarom krijgt van ons een vaste projectbegeleider toegewezen die alles voor u regelt. Hij houdt de planning en coördinatie in de gaten, en overlegt bij grotere projecten zo nodig met de architect, constructeur, monteur enzovoort. Ook praat hij mee als er een draaiboek wordt gemaakt. En hij neemt pas afscheid van u als de keuken operationeel is en u tevreden bent. Of dat goed werkt?

 

Contact opnemen met een van onze experts?

 

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op