WHO IS EVERY CHEF'S MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Wat doen wij?

Van advies tot onderhoud: Kitchen Create is van alle markten thuis

Kitchen Create adviseert, ontwerpt, verkoopt, plaatst en onderhoudt professionele horecakeukens. Wat doen wij precies?

 

 

Advies: van idee tot uitvoering

Een perfecte horecakeuken maken, vraagt om creativiteit, ervaring, vakkennis, technisch inzicht, kennis van de markt en oog voor detail. Maar vooral om zich kunnen inleven in hoe professionals hun keuken gebruiken. Daarom is je keuken bij Kitchen Create in goede handen. Onze experts hebben in 30 jaar ruime ervaring opgedaan in honderden projecten.

 

Een efficiënte professionele keuken ontwerpen kan niet zonder jouw inbreng. Jij wilt de oplossing die het best past bij wat je nodig hebt om je gasten het allerbeste te serveren, een oplossing die natuurlijk ook bij je budget moet passen. We luisteren daarom aandachtig naar je, zodat we al je ideeën, eisen en wensen in een ontwerp kunnen verwerken. En we je zo goed mogelijk kunnen adviseren over de mogelijkheden. Met elkaar komen wij zo tot het beste eindresultaat. Vraag hier naar 1 van onze professionals.

 

Voor het beste eindresultaat is niet alleen een goed ontwerp nodig, maar natuurlijk ook een volmaakte uitvoering. Daarom krijg je van ons een vaste projectbegeleider toegewezen die alles voor je regelt. Hij houdt de planning en coördinatie in de gaten, en overlegt bij grotere projecten zo nodig met de architect, constructeur, monteur enzovoort. Ook praat hij mee als er een draaiboek wordt gemaakt. En hij neemt pas afscheid van je als de keuken operationeel is en jij tevreden bent. Of dat goed werkt? Vraag dat aan 1 van onze professionals.

 

Verkoop: gunstige prijzen en voorwaarden

Bij Kitchen Create vind je ruim honderd bekende merken op het gebied van grootkeukenapparatuur. Die apparatuur bestellen wij rechtstreeks bij de fabriek, dus er zijn geen tussenschakels. En doordat Kitchen Create mede-eigenaar is van Pentagast - dat is de grootste inkoopvereniging van Europa - bieden we altijd scherpe prijzen. De voordelen op een rijtje:

  • Kennis: we hebben toegang tot de fabriek, waardoor we levertijden verkorten en een betere service kunnen verlenen.
  • Onze serviceafdeling kent geen sluitingstijden: 24/7 beschikbaar, het hele jaar door.
  • Je hebt garantie direct van de fabriek.
  • Eerlijke prijzen.
  • Dertig jaar werkervaring in de grootkeukenbranche.
  • Continuïteit en betrouwbaarheid.

 

Kijk hier naar de merken die wij aanbieden.

 

Meer weten over onze verkoop? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Bel ons op 088 20 38 000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl

 

Service: dag en nacht, het hele jaar door

Een professionele keuken wordt intensief gebruikt, waardoor er weleens een storing kan optreden. Ook dan staat Kitchen Create voor je klaar. Wij onderscheiden ons met onze uitstekende service: 24/7, 365 dagen per jaar (en 366 in een schrikkeljaar) staan onze ervaren monteurs klaar om storingen op te lossen in grootkeukenapparatuur. Storingen oplossen is een vak apart, een vak dat bovendien voortdurend in beweging is. Daarom scholen de monteurs van Kitchen Create zich regelmatig bij op de fabriek, zodat hun kennis altijd up-to-date is.

 

Wil je het nog professioneler aanpakken? Sluit dan een onderhoudscontract af. Daarmee voorkom je storingen en vermijd je onkosten. Met een onderhoudscontract controleren wij de keuken- en koelapparatuur regelmatig, zodat de apparaten goed blijven werken. En zodat de keuken een veilige, hygiënische plek blijft om in te werken.

 

Meer weten over onze service of onderhoudscontracten? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Bel ons op 088 20 38 000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl

 

Grootkeuken van Kitchen Create plaatsen 

Heb je een grootkeuken bij Kitchen Create aangeschaft? Dan helpen we je graag om die te plaatsen. Sommige producten kun je eenvoudig zelf installeren, maar voor andere is een specialist nodig. Kitchen Create geeft bovendien uitleg aan de mensen die ermee gaan werken. Zo geven we kookworkshops, zodat zij bekend raken met de nieuwe apparatuur.

 

Meer weten over het plaatsen van een grootkeuken? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Bel ons op 088 20 38 000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl

 

 

 

 

Advies     Verkoop     Service     Plaatsing

Wilt u
dat wij contact met u opnemen?

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op