WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Zorg & instellingen

De ideale keuken voor de zorginstelling

Voor patiënten en bewoners van zorginstellingen is een goede maaltijd erg belangrijk. Het is een speciaal moment voor hen en het is daarom ook van groot belang dat de maaltijd kwalitatief goed is. Om dit te kunnen realiseren is een efficiënte keuken een must have. Kitchen Create ontwerpt, levert en plaatst keukens die tot in de puntjes aan alle eisen voldoen die voor zorginstellingen gelden. En waarin u prettig werkt.

 

Veilig en smakelijk voedsel

Kitchen Create weet wat er nodig is voor een zorginstellingskeuken. In onze keuken kunt u maaltijden bereiden voor grote groepen patiënten of bewoners; maaltijden die veilig én smakelijk zijn. Daarnaast kunnen we met een onderhoudscontract uw keuken- en koelapparatuur regelmatig controleren, zodat ze blijven werken volgens de strengste voedselveiligheidseisen.

 

Keukens die aan de strengste eisen voldoen

Naast alle eisen die keukens stellen om er goed en prettig in te kunnen werken, gelden voor zorginstellingskeukens specifieke criteria. Omdat u kookt voor een kwetsbare groep, zijn de hygiëne-eisen bijvoorbeeld extra streng. De zorginstellingskeukens die Kitchen Create ontwerpt en installeert, voldoen aan het HACCP-systeem voor voedselveiligheid. Regelmatig onderhoud van de keuken hoort hier ook bij.

 

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op