WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Onderwijs

Schoolkeukens voor opleiding en kantine

U bent niet van de ene op de andere dag kok: het is een ambacht dat u moet leren. Dat doet u op school en in de praktijk. Kitchen Create levert opleidingskeukens voor het onderwijs. En voor de schoolkantine hebben we natuurlijk ook de perfecte keuken.

 

De ideale leeromgeving

Onze opleidingskeukens worden op maat gemaakt voor de beschikbare ruimte. Hierdoor blijft er voor de docent een goed overzicht in het lokaal. De keuken moet een basis bieden voor de toekomstige chef-koks, zodat zij in een veilige omgeving kennis kunnen opdoen.

 

De schoolkantine

Onderwijsinstellingen zijn in een race om de student verwikkeld, daarom doen scholen extra hun best om het de student naar de zin te maken. Bijvoorbeeld met een plek waar studenten elkaar kunnen ontmoeten om samen gezellig te eten en te drinken.

Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert professionele keukens voor schoolkantines en bedrijfsrestaurants. De kantinekeuken voldoet vanzelfsprekend aan de eisen voor hygiëne, veiligheid en functionaliteit. En natuurlijk aan uw wensen, of die van de school of cateraar.

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op