WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Horeca

De keuken die écht voor u werkt.

Wij weten wat u nodig heeft om uw gasten het beste te serveren. En hoe u dat zo efficiënt mogelijk doet. Het leveren van de ideale keuken is vakwerk. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert de keuken- en koelapparatuur die u het werk gemakkelijk maakt. Zodat u zich helemaal kunt richten op uw passie.

 

 Een keuken voor elk horecabedrijf

De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme. Kitchen Create maakt van elke ruimte de perfecte horecakeuken, of die nu klein is of groot. Daarbij staat uw manier van werken voorop: we richten uw keuken zo in, dat u kunt excelleren en tegelijk voldoet aan alle hygiëne-eisen. We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat u van uw keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. Een feilloze routing in een perfecte keuken passend bij uw horecabedrijf, culinaire stijl en ambities. Dat is wat wij voor u kunnen betekenen.

 

KC klokt nooit uit: 24/7 service.

Een keuken die niet werkt is een show-stopper. We laten je dan ook niet in de steek als een apparaat het een keer niet doet. Wij hebben geen 9-tot-5 mentaliteit. Ons mag je gerust wakker bellen.

Voorkomen is beter dan genezen, en daarom kan je bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Afgestemd op jouw gebruik, en gericht op meer rendement.

Service bij Kitchen Create betekent:

  • betrouwbaarheid
  • veiligheid
  • duurzaamheid
  • altijd een goede investering

 

Meer weten over onze service?

Bel ons: 088 20 38 000 of stuur een e-mail naar info@kitchencreate.nl

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op