Je bekijkt nu Nooit meer poleren

Nooit meer poleren

Door het gebruik van een osmose-installatie, worden mineralen uit het water gefilterd en wordt er puur water geproduceerd. Dit water wordt gebruikt als laatste spoelwater tijdens het afwassen. Hierdoor hoeft u nooit meer te poleren en bespaart u vele uren.

Voor een vlekkeloze vaat zijn drie elementen van belang: de vaatwasser, het afwasmiddel en het water. In leidingwater zitten allerlei verschillende stoffen als zouten, zuren en mineralen. Hierdoor krijgt u aanslag, zoals strepen en vlekken op uw schone vaat. Om strepen en vlekken te voorkomen kunt u het glaswerk en de vaat na het afwassen en opdrogen, opwrijven en vlekvrij maken. Dit kost veel tijd en kan breuk veroorzaken.


Bespaar veel met een osmose-installatie! Laat onze adviseurs u vrijblijvend het rendement voorrekenen.

Om u een goed beeld te geven van kosten die u maakt wanneer u handmatig gaat poleren. Hebben wij een berekening gemaakt van het machinaal poleren en handmatig poleren. Zoals u kunt zien zijn de kosten per dag handmatig 35,00 en machinaal 8,49 per dag. Het uiteindelijke voordeel is 7.955,- op jaarbasis als u kiest voor een machine.