WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Rational

Rational in uw keuken

Een professionele keuken inrichten is vakwerk - ons werk. Wij weten wat u nodig heeft om uw gasten het beste te serveren. En hoe u dat zo efficiënt mogelijk doet. Kitchen Create ontwerpt, levert en installeert de keuken- en koelapparatuur die uw het werk makkelijk maakt. Zodat u zich helemaal kunt richten op uw passie. Met onze Rational ovens zoals de Rational SCC en Rational CM zorgt u ervoor dat uw keuken op volle toeren kan draaien en u de lekkerste gerechten kan serveren aan uw gasten.

 

Naar producten van Rational

 

Rational steamers

Rational is sinds 1976 wereldwijd een veelgebruikte steamer. De Rational CombiMaster kent vijf bereidingstechnieken: stoom, hete lucht, combi, 'finishing' en variostoom. Daarmee kun je stomen, bakken, braden, blancheren, pocheren, stoven, grillen enzovoort - en dat dus in één apparaat.

 

 Rational SSC SelfCooking Center

 

Met de Rational SCC SelfCooking Center 5SENSES hoef je je niet te bekommeren om temperatuur, luchtsnelheid, bereidingstijd of vochtigheid. Ook het bijregelen en controleren, allerlei routinekarweitjes en ingewikkeld programmeren hoef je niet te doen, want dit apparaat herkent de specifieke eisen van een gerecht en de hoeveelheid ervan, en berekent zelf het ideale ovenklimaat en de bereidingstijd.

 

Maak nu een afspraak met Kitchen Create

 

Een keuken voor elk horecabedrijf

Kitchen Create maakt van elke ruimte de perfecte horecakeuken, of die nu klein is of groot. Daarbij staat uw manier van werken voorop: we richten uw keuken zo in, dat u kunt excelleren en tegelijk voldoet aan alle hygiëne-eisen. Een keuken ontwerpen we daarom samen met u. U bepaalt wat u wilt, en wij vertalen uw wensen in een efficiënte keuken die perfect past bij u en uw horecaonderneming.

 

Kitchen Create ontwerpt, levert en plaatst een professionele keuken die naadloos past in de ruimte die u ervoor heeft, en bij het doel dat u ermee wilt bereiken. De keuken- en koelapparatuur zijn geoptimaliseerd voor het werkproces, zodat alle personeelsleden kunnen uitblinken in wat ze doen. Een feilloze routing in een perfecte keuken voor elk horecabedrijf en elke culinaire stijl. Dat is wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Advies: van idee tot uitvoering

Een perfecte horecakeuken maken, vraagt om creativiteit, ervaring, vakkennis, technisch inzicht, kennis van de markt en oog voor detail. Maar vooral om zich kunnen inleven in hoe professionals hun keuken gebruiken. Daarom is uw keuken bij Kitchen Create in goede handen. Onze experts hebben in 30 jaar ruime ervaring opgedaan in honderden projecten.

 

Een efficiënte professionele keuken ontwerpen kan niet zonder uw inbreng. U wilt de oplossing die het best past bij wat u nodig heeft om uw gasten het allerbeste te serveren, een oplossing die natuurlijk ook bij uw budget moet passen. We luisteren daarom aandachtig naar u, zodat we al uw ideeën, eisen en wensen in een ontwerp kunnen verwerken. En we u zo goed mogelijk kunnen adviseren over de mogelijkheden. Met elkaar komen wij zo tot het beste eindresultaat.


Naar producten van Rational
€ 5.281,00

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op