WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Q2-serving

De Q2 serveertafel met transportband tilt de productiviteit van uw catering naar een hoger niveau!

 

 

 

 

 

Maak nu een afspraak met Kitchen Create

 

SNELLER

 

U heeft uw beide handen vrij, waardoor u grote aantallen borden dresseert in een korte tijd en met veel meer focus. Bovendien kunt u langs twee zijden dresseren. Zo produceert u dubbel zoveel borden in dezelfde tijd.


RUSTIGER

 

U regelt zelf zowel de richting als het ritme van de Q2 transportband. Stelt u die af op de langzaamste dresseerder, dan volgt de rest. U kunt op elk moment ingrijpen in het proces. En als het nodig is, drukt u op de noodstop. Het resultaat? Meer rust, structuur en ademruimte om te streven naar een feilloze bordenschikking.


MOOIER

 

Doordat de borden langzaam voorbij komen, kan de dresseerder zich ten volle concentreren op zijn taak. Komt daar nog eens bij dat de borden elkaar niet raken, waardoor er veel minder beschadigingen aan de randen zijn. Een vlekkeloos eindproduct gegarandeerd.

 

GOEDKOPER

 

Dankzij Q2 bespaart u personeelskosten. Eén iemand kan namelijk meerdere ingrediënten op een bord dresseren, waardoor u minder mensen nodig heeft. Bovendien bent u niet genoodzaakt om volwaardige koks in dienst te nemen.
Ook ongeschoolde werknemers kunnen het werk perfect uitvoeren. Om nog maar te zwijgen van de besparingen op het transport, de aankoop van tafels en porselein, het aantal werkuren … Mooi meegenomen, toch?


HYGIËNISCHER

 

Met Q2 dresseert u zo snel dat bacterievorming op de ingrediënten nauwelijks een kans krijgt.

bekijk hier de leaflet.

 

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op