WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

MKN

MKN-keukenapparatuur

MKN is een Duitse grootkeukenfabrikant van kook-, bak- en braadapparatuur, die regelmatig bekroond is met prijzen voor innovatie en kwaliteit. Kitchen Create biedt het complete MKN-programma aan. Het programma bestaat uit modules, waarmee je een lijn met kwalitatief hoogwaardige, mooi vormgegeven werkunits kunt samenstellen die volledig op jouw wensen zijn afgestemd.

 

Het aanbod bestaat uit kookapparatuur als gasfornuizen, inductiefornuizen en elektrische fornuizen, gloeiplaatfornuizen, friteuses, bak-en-grillplaten, bain-marie's, lavasteengrills, kantelbare braadpannen, kookketels, pastakokers enzovoort. De apparatuur is leverbaar in verschillende dieptematen en capaciteiten. 

 

Naar producten van MKN

 

MKN Ovens en Combisteamers

MKN is een Duitse grookeukenfabrikant van kook-, bak- en braadapparatuur, en is meerdere malen bekroond met prijzen voor innovatie en kwaliteit. Uw grootkeukenleverancier biedt het complete MKN-programma aan. Dit programma bestaat uit modules waarmee een lijn van kwalitatief hoogwaardige en mooi vormgegeven werkunits is samen te stellen, die volledig op uw wensen zijn afgestemd. Het aanbod bestaat uit kookapparatuur als gasfornuizen, inductiefornuizen, elektrische fornuizen, gloeiplaatfornuizen, friteuses, bak- en grillplaten, bain-marie’s, lavasteengrills, kantelbare braadpannen, kookketels, pastakokers enzovoort. Alle apparatuur is leverbaar in verschillende dieptematen en capaciteiten. Bespaar tot 28% op uw energie rekening met een MKN Combi Steamer! Wij hebben de MKN Flexi Combi en Space Combi steamers allemaal in het assortiment. 

 

Maak nu een afspraak met Kitchen Create

 

Voordelen van de MKN combi steamer

De combisteamers hebben meer capaciteit:

  • 10 – 15 % minder aansluitwaarde door warmtewisselaar / energie terugwinning;
  • Kostenbesparing tot 28 % dit kan oplopen tot 1.000 euro besparing op uw energiekosten op jaarbasis;
  • Zeer eenvoudig automatisch wasprogramma;
  • Bediening zoals een tablet: ‘touch & slide‘.

MKN staat al 70 jaar voor overtuigende professionele grootkeukentechniek in het top premiumsegment. De kok staat altijd centraal, waardoor technologieën ontwikkeld worden met een groot bedieningsgemak. Hieronder het Youtube filmpje en laat u overtuigen van de nieuwe mogelijkheden van de MKN Flexi Combi Magic Pilot om uw professionele keuken nog efficiënter te maken!

 


Naar producten van MKN
€ 7.779,00

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op