WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

WHO'S EVERY CHEFS MATE?

KITCHEN CREATE

Hobart

Hobart-vaatwasser

Hobart is een innovatief merk. Het bedrijf ontwikkelt bijvoorbeeld een machine die zonder water kan wassen en heeft een vaatwasmachine waarmee je niet hoeft voor te spoelen: de AUPA. Er is al een Hobart-vaatwasmachine die slechts 1,5 liter water per wasbeurt gebruikt. Met de duurzame, functionele en hygiënische vaatwassers van Hobart bespaar je met winst voor jezelf en het milieu.

Het Hobart-programma heeft professionele voorladervaatwassers en doorschuifvaatwassers voor elke keuken en voor allerlei materialen, zoals glazen, en krattenvaatwasmachines.

 

Maak nu een afspraak met Kitchen Create

 

Hobart Aupa Automatische vuilverwijdering

Het is eerder regel dan uitzondering: hardnekkige vaat bij reguliere vaatwassers grondig en handmatig voorspoelen. Dit neemt veel tijd in beslag, tijd die uw werknemers vast en zeker beter kunnen besteden. De revolutionaire PERMANENT-CLEAN maakt hier een einde aan: het innovatieve filtersysteem pompt de vuilaanvoer automatisch de machine uit. Hierdoor kunnen vuile borden rechtstreeks in het krat in de machine gezet worden. De Permanent Clean laat het handmatige afspoelen vervallen; vereenvoudigt het werken met de vaatwasser aanzienlijk en bespaart tijd; bespaart op personeelskosten in de afwas.

 

Naar producten van Hobart

 

Lagere verbruikskosten

De revolutionaire PERMANENT-CLEAN filtert al het grove vuil onmiddellijk uit de machine. Het vervangen van water tijdens een vaatwascyclus, zoals bij reguliere machines, is niet meer noodzakelijk. Hiermee voorkomt u tijdrovende waterverversing en bespaart u op extra kosten voor water, energie en chemische middelen, die maar liefst kunnen oplopen tot €680,- per jaar.

 

Geen afzuigkap nodig met Hobart

Bij het openen van een gebruikelijke doorschuifvaatwasmachine komt er aan de achterkant stoom vrij, waardoor kostbare energie verloren gaat. Bij de geïntegreerde energieopslag in de vaatwassers van Hobart wordt de hete stoom bij een geopende machine juist behouden. Hierdoor blijft de warmte-energie binnen het systeem en gaat deze niet verloren. Hobart doorschuifvaatwasmachines hebben door de gesloten kap geen aparte warmteherwinning van de afvoerlucht nodig. Hiermee bespaart u tot 3.120 kWh aan energie oftewel tot € 720,- energiekosten per jaar.  

 

Verbeterde werkomstandigheden

Bij het openen van gebruikelijke doorschuifvaatwasmachines komt er hete stoom vrij. De gepatenteerde VAPOSTOP-opening van de kap trekt de vochtige lucht middels een ventilator uit de machine. De VAPOSTOP voorkomt effectief dat er stoom vrijkomt. Het uitruimen van vaatgoed wordt op die manier aangenamer en de vochtafgifte aan de omgeving wordt, in vergelijking tot gebruikelijke vaatwassers, met 90% gereduceerd.


Naar producten van Hobart
€ 6.148,00

Wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag? Vul uw naam en e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op