Je bekijkt nu Horecaondernemers opgelet: met Rational apparatuur bespaart u tijd

Horecaondernemers opgelet: met Rational apparatuur bespaart u tijd

Horecaondernemers opgelet: met Rational apparatuur bespaart u tijd. En dat is wel zo fijn gezien de enorme groei in de horeca. Bij Kitchen Create kunt u kiezen uit een ruim assortiment Rational ovens en steamers. Voor elke keuken een perfect apparaat. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Eén ding is zeker: met een Rational apparaat brengt u efficiëntie naar uw keuken.

De ovens van Rational

Als u kiest voor een oven van Rational, dan kiest u voor kwaliteit. Alle ovens van dit merk zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze hebben veel functies die in elke keuken nodig zijn. Ideaal voor het bereiden van allerlei heerlijke gerechten. De steamers van Rational worden sinds 1976 wereldwijd gebruikt. Ze kunnen dan ook voor van alles worden ingezet: bakken, braden, grillen, stomen, blancheren, pocheren en ga zo maar door. Zelfs frituren is mogelijk. Met een Rational Self Cooking Center hoeft u zich niet druk te maken om de bereidingstijd van een gerecht: het apparaat zorgt zelf voor een ideaal ovenklimaat.

Het perfecte apparaat voor uw horecakeuken

Tijd besparen en efficiënt werken: twee ingrediënten die u niet aan de maaltijden zelf toevoegt, maar wel aan uw werkwijze. U wilt een apparaat dat u ook echt helpt en werk uit handen neemt. Kitchen Create heeft een ruime collectie aan Rational apparaten. Ook voor u zit daar gegarandeerd hét perfecte apparaat bij voor uw horecakeuken. De Rational apparaten die wij verkopen, zijn geschikt voor keukens waar elektrisch gekookt wordt of op gas. Voor kleine keukens of voor grote keukens. Rational apparatuur is makkelijk in het onderhoud. De meeste apparaten hebben een eigen reinigingssysteem, zodat u flink wat tijd bespaart met de schoonmaak.

Werkwijze Kitchen Create

Wij weten precies hoe een professionele keuken ingericht kan worden op de manier die het beste bij u past. Met onze 30 jaar ervaring in honderden projecten kunnen wij onszelf experts in het vak noemen. Wij luisteren aandachtig naar u om u professioneel te adviseren. Alles wordt volledig op uw wensen afgestemd. Van idee tot uitvoering krijgt u begeleiding van een vaste projectleider. Ook bieden wij u scherpe prijzen en gunstige voorwaarden. Zo heeft u direct garantie van de fabriek en de levertijden zijn verkort. Wij hechten veel waarde aan goede service. Heeft u ’s nachts een probleem? Geen paniek: wij zijn dag en nacht (24/7) bereikbaar! Onze monteurs helpen u graag bij het oplossen van een storing in uw apparatuur.

Groei in de horeca

Dankzij de economische groei gaat het ook goed met de horeca. Restaurants, hotels en cafés hebben te maken met een groei van de omzet. De verwachting is dat die trend zich in 2019 voortzet. Door de krappe arbeidsmarkt is er tegelijkertijd een groot tekort aan personeel. U kunt daarop inspelen door de aanschaf van een Rational apparaat. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) deed onderzoek onder 1000 horecaondernemers en maakte bekend dat 97% van de ondervraagden van plan is om in 2019 activiteiten uit te breiden. De luxe keukenapparatuur van Rational komt dus goed van pas in uw horcecazaak. Een steamer of oven is een ideaal hulpmiddel dat u tijd en geld bespaart.