Direct naar: Hobart     Osmose     Glazenvaatwassers     Doorschuifvaatwassers     Voorladers        Vaatwasser toebehoren

Vaatwassers

KITCHEN CREATE VERZORGT PROFESSIONELE VAATWASSER OPLOSSINGEN VOOR DE HORECA

Een goede oplossing voor de vaatwas is onmisbaar in uw horecazaak. Met een goede oplossing loopt het (bijna) als vanzelf, maar u kent waarschijnlijk ook de pijn van wanneer het proces stokt door een vastlopende vaat.

De apparatuur én het advies dat u nodig heeft vindt u hier overzichtelijk bij elkaar. Het gaat hier om apparaten zoals voorladers, vaatwasmachines, doorschuifvaatwassers met of zonder waterontharders en glazenspoelers. In deze categorie vindt u allerlei verschillende vaatwassers voor professioneel gebruik.


ONZE SOORTEN HORECA VAATWASSERS

Voorladers

Een voorlader is een compacte vaatwasser, waar tot 35 korven
per uur in kunnen.

Perfect voor locaties waar weinig ruimte tot beschikking is. Eventueel kan een voorlader uitgevoerd worden met een interne of externe waterontharder. 

Doorschuifvaatwassers 

Een doorschuiver heeft een capaciteit tot 175 korven per uur en wordt vaak geplaatst in combinatie met een aanvoer- en of afvoertafel.

Zeer geschikt voor locaties met een gemiddeld volume. 

GLAZENSPOELMACHINES

Een aparte glazenspoelmachine wordt vaak gebruikt in de bar. Zo zijn er diverse opties met een osmosefilter waardoor poleren verleden tijd is.

VAATWASSER TOEBEHOREN 

Van chemie tot nieuwe korven. Alle toebehoren voor uw vaatwasser vindt u bij Kitchen Create.

Horeca Vaatwasser renteloos leasen

Vanaf € 13,62 per dag* een professionele vaatwasser in uw horecakeuken? Dat kan door te leasen.
 
Het is bij ons mogelijk om een horeca vaatwasser renteloos te leasen of gebruik te maken van een Rent & Buy constructie.
 

*Op basis van de Hobart AMXA-S doorschuifvaatwasser


Velen GINGEN U AL VOOR, BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN MET NIEUWE VAATWASSERS

 

Lees verder over horeca vaatwassers in onze blogs!

Wij hebben een aantal blogs geschreven over horeca vaatwassers. Ontdek welke vaatwasser bij uw horecazaak past en ook hoe installaties geld kunnen besparen. 

Hoe kies ik de beste vaatwasser voor mijn horecazaak? 

 

All inclusive lease & rent en buy: bij Hobart vaatwassers zijn er mogelijkheden voor een lease constructie. 

Osomse: bespaar tijd en geld. Door het gebruik van een osmose-installatie worden mineralen uit het water gefilterd en wordt er puur water geproduceerd.