Hobart

de beste in zijn soort

Is een Hobart vaatwasser iets voor uw horecakeuken? Hobart is de specialist op het gebied van industriële vaatwassers en toebehoren. Vaatwassers van Hobart zijn duurzaam en energie zuinig: Duitse degelijkheid! U kunt onder het merk Hobart alle kanten op, van een voorlader tot een doorschuifvaatwasmachine, glazenspoelmachine en gereedschapsmachine. Met of zonder waterontharder, of vuilvermaler.

Omdat Kitchen Create de beste merken aan u wilt kunnen leveren, vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan Hobart vaatwassers, waterfiltersystemen en toebehoren zoals glazenkorven en rekken. Uiteraard tegen een eerlijke prijs en met maximale fabrieksgarantie. Bestel direct via onze webshop of laat u adviseren.

ONZE volgende

demonstratie is op

24 mei 2021
om 11:00 uur

meld je aan voor deze demonstratie

Vrijblijvend advies?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passende keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenspecialisten. 

Wij verwelkomen u graag.

Wij bellen u!